Šta se u Partizanu dešavalo pred poslednje kolo: Pojedinci su me pitali da dođu kolima na utakmicu, kako bi što pre otišli kući

Kako je Partizan ispao iz trke za titulu, porazom u Večitom derbiju od Crvene zvezde u prvom kolu plej-ofa, tako je kod većine igrača evidentno opao moral.

Ali, i zainteresovanost, što se reflektovalo u narednim utakmicama, pa su crno-beli ušli u seriju poraza, iz koje su se jedva iščupali. Albert Nađ je imao šta da kaže i na tu temu, a podatak da su trojica igrača ranije puštena na odmor, kao i da su neki hteli sopstvenim kolima da dođu na poslednju utakmicu je šokirao javnost.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

“Nismo razgovarali sa fudbalerima, jer su se što pre pokupili. Pojedinci su me čak pitali da li bi mogli kolima krenu na utakmicu, kako bi što pre stigli posle meča kućama. To je bila lančana reakcija za ove momek što su dobili dozvolu ranije da odu. Nema kući! Kad odradimo utakmicu, ima dovoljno vremena. Oni su debelo plaćeni za to što rade i moraju da imaju profesionalan odnos. Ne verujem da bi u drugim klubovima radili tako nešto.”

Podsetimo, slobodno su dobili Aldo Kalulu, Mateus Saldanja i Gajas Zahid.

Bonus video:

7 Komentara

  Raspad sistema je u Partizanu,tu se ne zna ko pije,a ko placa.

  Strasno koji neprofesionalizam igrača partizana , i to predstavlja klub,sramota

  Totalno rasulo koje se odavno videlo…

  Nema prava Nađ da se ljuti na igrače kojima je opao moral i žele što pre da se vrate kući posle utakmice kad su dali nekim stranim igračima ranije da odu na odmor.

  Ovako veliki i ozbiljan klub ne moze da dozvoli ovo,rade igraci sta hoce i kako hoce!

  Samo su gledali pojedini da zavrse sto pre takmicenje i da pobegnu kuci!

  A bas su te poslusali verujem kada si im rekao da ne moze!

Postavi odgovor