Aleksandar Mitrović i tri scenarija: Piksi strahuje zbog poslednjeg…

Aleksandar Mitrović u subotu veče nastavio je sa golovima u dresu Al Hilala, ali je na meču sa Al Šababom doživeo povredu zadnje lože. Takve vesti zabrinjavaju sve kako u taboru saudijskog kluba tako i u taboru reprezentacije Srbije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Mitrović je nakon meča otežano hodao, a nakon meča saudijski mediji su pisali o mogućim scenarijima odsustvovanja sa terena srpske gol mašine.

“Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom”, prenosi portal “Al-Ain“.

Prve prognoze iz Arabije kažu da je Mitrović doživeo kidanje mišića i da je najrealnije da van terena bude do mesec i po dana.

Rekorder po broju golova za Srbiju igra odlično ove sezone u Al Hilalu za koji je postigao 33 gola na 36 utakmica u svim takmičenjima.

Bojan Kovačević mora da bude rešenje Partizana za vazdušnu opasnost

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Ma bice Aleksandar dobro,nismo valjda toliki baksuzi da ga izgubimo…

    Daj Bože da nije najgora opcija, do povrede je došlo u najgorem mogućem trenutku

Postavi odgovor