Frka na treningu Nemačke, sukobili se rivali iz finala Lige šampiona

Samo četiri dana pred početka Evropskog prvenstva, navodno je došlo do manjeg incidenta u kampu nemačke reprezentacije.

Kako je preneo Bild, na treningu je došlo do sukoba defanzivca madridskog Reala Antonija Ridigera i napadača Borusija Dortmund, Niklas Filkruga.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Naime, rivali iz minulog finala Lige šampiona su se našli u žučnoj raspravi, nakon što je Ridiger prilikom jednog duela povukao Filkruga na zemlju.

Napadač Borusije je ostao na travi i onda počastio štopera Reala psovkama. Potom je ustao i onda su počeli da se guraju, pa je pomoćni trener Sandro Vagner morao da interveniše i smiri strasti.

Filkrug je potom zatražio da se svira kraj treninga, a Ridiger mu je sarkastično aplaudirao, pa je jedan član stručnog štaba morao ponovo da reaguje i smiri ga.

Interesantno je da je fudbaler Dortmunda nedavno hvalio saigrača iz reprezentacije i istakao da on i Jonatan Ta čine sjajan štoperski tandem.

“Sa njima dvojicom pozadi smo baš jaki. Igraju sa dosta energije, snažni su, prosto – svetska su klasa. Teško je proći pored njih i dobar je osećaj imati ih zajedno na terenu”.

Ostaje da se vidi da li se njihov sukob završio na treningu i da li će imati ikakve posledice na selekciju Julijana Naglesmana.

Pavlović propustio okupljanje zbog infekcije i zabrinuo Nemačku

Bonus video:

4 Komentara

    Malo da dignu atmosferu igracima pred pocetak,to moze biti i dobra stvar,da ih razdrma malo

    A dobro ovo ima u svakoj reprezentaciji,normalno je ovo iskreno

    Nije mogao da ga pobedi u finalu pa je bio ogorcen ocigledno

    Rudiger je jako bezobrazan i prljav igrač znamo to odlicno svi ,ovakva atmosfera u ekipi pred Euro nije ni malo dobro došla

Postavi odgovor