Bahar: Nisam zadovoljan remijem, igrači sa klupe su odradili dobar posao

Barak Bahar, trener Crvene zvezde, izneo je svoje utiske posle remija protiv Jang Bojsa.

Izraelski stručnjak je odmah istakao da je nezadovoljan što nisu ostvarili pobedu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Nismo dobro počeli drugo poluvremenu. Tražio sam od igrača da igraju visoko i da pritiskaju protivnika. Primili smo nesrećno gol, ali to je fudbal i to je utakmica. Srećan sam igrom u poslednjih 30 minuta. Igrali smo do kraja, mogli smo i da pobedimo. Nisam zadovolja n jer nismo pobedili u utakmici koju smo trebali da pobedimo. Ovo je fudbal, nekada vam nedostaje i malo sreće da napravite razliku. imali smo dobre šanse posebno pred kraj meča. Publika nas je nosila tokom loših momenata na meču posebno”, rekao je Barak Bahar. 

Jang Bojs je bolje otvorio drugo poluvreme i na startu stigao do izjednačenja.

“Rekao sam već da treba da igramo bolje, da napadamo, ali ponekad se ima osečaj da se treba povući i tu smo bili kažnjeni sa drugim golom Došlo je do toga da skoro pobedimo, ali nije bilo dovoljno Ali takva je igra. “

Igrači koji su ušli sa klupe su odradili dobar posao.

“Trebalo je da igramo bolje tokom cele utakmice. Kada vodfimo trudimo se da igramo pametnije. Probali smo u drugom poluvremenu, ali nakon gola moramo da trčimo. To nije blo dobro, slažem se. Igrači sa klupe su dobro odradili posao. Oni su u stanhju da promene situaciju,. Posebno igrač kao Katai koji nije igrao puno on nam je pomogao. Nakon toga smo imali i puno promašaja”, rekao je on. 

Smatra da njegova ekipa nije izgubila bitku na sredini terena.

“Ne mislim da smo izgubili utakmicu u sredini terena. Kvan, Stamenić i Ivanić su igrali jako snažno, možda je samo prvi gol došao iz sredine. To sve moramo da popravimo”, rekao je trener Crvene zvezde.

Bonus video:

5 Komentara

  Mislim da nije dobro isplanirao postavu i da zato nismo bili bolji u prvom poluvremenu

  Odgovori

  Niko od nas nije zadovoljan remijem i Bahar mora da dođe do srži problema pre revanša jer ovo ne sme više da nam se događa

  Odgovori

  Kako da bude zadovoljan ishodom utakmice,dobar deo krivice nosi on sam!!!!

  Odgovori

  Možda je i sam skontao da je trebao drugačiju postavu izvesti na startu ulaskom Kataia se polromenilo mnogo toga

  Odgovori

  putuj igumane i ne brini za manastir…

  Odgovori

Postavi odgovor