Gotov prelazni rok u Nemačkoj: Bajernov potop u završnici - Tuhel ostao bez najveće želje

Ni Paljinja, ni Čaloba, a ni Skot Mektomii …. Bajern nije uspeo da angažuje nijedno pojačanje u veznom redu pre kraja prelaznog roka.

Najviše će boleti Bavarce neuspeli transfer Žoaoa Paljinje, za kojeg su bili spremni da plate više od 60.000.000 evra.

Portugalski vezista je jutros stigao u Minhen, obavio lekarske preglede i bio na korak od potpisivanja za Bajern. Pak, pred samo zatvaranja prelaznog roka u Nemačkoj Fulam je iz stavio rampu na transfer.

Kolibari nisu uspeli da pronađu adekvatnu zamenu, bili su pregovorima sa Ambrabatom sve do poslednjeg dana prelaznog roka, ali je Marokanac na kraju odabrao Mančester junajte.

Drugi izbor je bio vezista Mančester junajteda, ali Đavoli nisu želeli da spuste cenu od 30.000.000 funti za Škotlanđanina, dok su Plavci za Trevoha Čalobu tražili više od 50.000.000 evra, što nije odgovaralo nemačkom prvaku.

Tako će Bavarci bez novog defanzivnog veziste i sa nezadovoljnim Tomasom Tuhelom nastaviti sezonu, pošto se prelazni rok u Nemačkoj završio u 18 časova.

Ovo ošal potencijalno može da bude dobra vest za Aleksandra Pavlovića, koji nastupa za omladinski tim Bajerna upravo na poziciji “šestice”, koju je bavarski tim pokušavao da zakrpi čitavog leta.

Pavlovićj e u pripremnom periodu odigrao dve utakmice za prvu ekipu i ozbiljno impresionirao Tomasa Tuhela, pa će nemački stručnjak možda sve nadu položiti u 19-godišnjeg igrača srpskih korena.

Bajern nije doveo, ali je prodao vezistu u liku i delu Rajana Gravenberha, koji je zadužio dres Liverpula u transferu vrednom 40.000.000 evra.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Bonus video:

Postavi odgovor