Marko Pjaca se vratio u hrvatski fudbal: Neću davati bombastične najave

Marko Pjaca se vratio u hrvatski fudbal! Pričalo se kako bi mogao u Dinamo, ali je na kraju završio u Rijeci, sa kojom je potpisao ugovor do 2026. godine.

Kada je napuštao Zagreb i prelazio u redove Juventusa, bio je najveća nada tamošnjeg fudbala, pa je Stara dama iskeširala ogromnih 29 miliona evra, ali Pjaca nije prikazao ni delić magije, već se selio po pozajmicama sve do ovog leta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Iako je imao ugovor na još godinu dana, Juventus je rešio da pusti besplatno Pjacu u Rijeku, gde je predstavljan danas u prostorijama kluba.

“Srećan sam što sam se vratio. To sam hteo. Nemam posebna očekivanja, želje su da igram pomognem klubu, i ostvarnim što bolje rezultate. Reprezentacija? Prerano je pričati o tome, tek sam nekoliko sati u klubu, nisam odigrao nijednan minutu, tako da za to ima vremena”, rekao je Pjaca pa dodao:

“Neću davati bombastične najave. Treba ići utakmicu po utakmicu, korak po korak. Ambicije su tu, ali na mladu i poletnu ekipu ne treba stavljati nepotreban pritisak.”

Bonus video:

Postavi odgovor