Baždar demantuje navode iz BiH: Nemam nijedan pasoš osim srpskog, beskrajno sam zahvalan selektoru Stojkoviću i FSS

Privukla je veliku pažnju vest da je talentovani napadač Partizana Samed Baždar odlučio da posle debija za Srbiju reprezentativni dres “Orlova” zameni onim selekcije Bosne i Hercegovine, ali ista, po njegovim rečima nije istinita.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Baždar se na društvenoj mreži “Instagram” oglasio i demantovao pomenute navode, i istakao da mu je želja da nastavi da igra za Srbiju.

„Žao mi je što pred važnu utakmicu koju moj tim igra (na Banovom brdu protiv Čukaričkog), moram da se oglašavam i na ovaj način kažem da, uz svo poštovanje drugih, nemam nijedan drugi pasoš osim pasoša Republike Srbije. Ne razmišljam, niti pregovaram, niti sam dobio poziv za selekciju Bosne i Hercegovine. Debitovao sam za reprezentaciju Srbije i zbog toga sam beskrajno zahvalan selektoru Stojkoviću, FSS-u i, naravno, mom klubu, Partizanu, u čijem dresu su me igre i preporučile. Nadam se da ću dobrim partijama nastaviti niz. Želim da se koncentrišem na meč koji mnogo znači mom klubu i ovim putem stavljam tačku na sva netačna pisanja“, napisao je Baždar.

Bonus video:

2 Komentara

    Htela je Bosna da uzme Bazdara,ali Piksi to ne da.

    Uvek se nalazi nešto da se piše i skrene pažnja sa bitnijih stvari, danas je bila poenta da se skrene pažnja sa utakmice, ali Baždar je lepo rekao šta je imao

Postavi odgovor