Belić: Rekli smo da gore ne može, želimo da osvojimo neke bodove za srpski fudbal

Čukarički će sačekati na nove bodove u Ligi konferencija

Genk je jednostavno bio preveliki zalogaj i rutinski je pobedio u Leskovcu 2:0. Nemanja Belić je analizirao poraz od beligijskog kluba i objasnio razlog ne tako dobre igre ekipe sa Banovog brda.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Izabranici Igora Matića su posebno bili loši u prvih 20 minuta igre kada su primili dva gola.

“Definitvno je razlog previše respekta… Mi smo gledali i analizirali, oni su nadigrali Olimpijakos u velikoj meri, ali smo u drugom poluvremenu videli da nije ništa strašno. Mi rastemo iz utakmice u utakmicu. Igramo na momente, ali treba da igramo kao danas drugo poluvremeu. Većina igrača se prvi put susreće da igra protiv igrača koji su na ovom nivou. Nadam se da ćemo uspeti da osvojimo neki bod do kraja za srpski fudbal”, rekao je Belić posle utakmice.

Očgigledno da je manjak iskustva učinio da Čukarički ne pokaže sve što zna. Drugo poluvreme je obrazac kako treba da igra.

“Polazim od sebe, ali nisam ni je odigrao baš sjajno. Ne mogu da kažem da sam bio loš, međutim svi smo podbacili. Iskoristili su pritisak i ponavljam nisu bile neke šanse koje su pravili, ali sabili su nas i ugurali u gol. Videli smo posle da možemo da se nosimo sa njima”.

Belić je objasnio šta su jedni drugima rekli na poluvremenu u svlačionici.

“Nismo se nešto kritikovali, više smo se bodrili. Rekli smo da ne može gore od ovoga, da izađemo visoko i hrabro, pa makar primili i pet golova, ali da nešto pokažemo publici koja je došla ovde. Mislim da svi treba da budemo zadovoljni drugim poluvremenom. Ziceri su posledica visoke igre, izašli su dva puta ispred mene, ali bio sam spreman, što je na kraju krajeva i moj posao”.

Bonus video:

3 Komentara

  Slaba čuka ne mogu oni više od ovoga ni pružiti realno

  Odgovori

  Da se ne lažemo nije Čuka dovoljno porasla da se igra sa velikim momcima, neće ni u narednim utakmicama pokazati neki kvalitet

  Odgovori

  ma stalno se obrću iste priče da Čukarički ne igra dobro jer ima respekt za protivnika, pa to je glupost, kako mislite da nastavite da igrate ako ćete imati strah od svakog protivnika? Šta radite onda na evropskom takmičenju?

  Odgovori

Postavi odgovor