Benfika ostaje bez 1.500.000 evra za Ristića

Srpski fudbaler Mihailo Ristić zimus je prešao iz Benfike u Seltu, a taj dogovor je uključivao bonuse portugalskom klubu koji se odnose na njegove partije u novom klubu.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Španci su za transfer srpskog defanzivca platili Benfiki 1.500.000 evra fiksno, uz obavezu da identičan iznos uplate ukoliko Ristić odigra 20 utakmica u aktuelnoj sezoni.

Kako prenose španski mediji lisabonski Orlovi bi mogli da ostanu bez bonusa jer će Selta do kraja takmičarske godine odigrati još osam utakmica, a 28-godišnji fudbaler do sada je sakupio 14 nastupa.

Uz mali broj utakmica do kraja Benfiki ne ide na ruku ni forma srpskog defanzivca, koji nije bio standardan ni kod Rafaela Beniteza ni kod njegovog naslednika.

Razlog tome su i povrede koje su tokom sezone mučile Ristića zbog kojih je propustio čak 11 utakmica.

Klub iz Viga nije u sjajnoj finansijskoj situaciji zbog čega posebno vode računa o svakom centu, a prevremeni raskid saradnje sa Benitezom ih takođe košta i moguće je da će zbog toga gledati da uštede tih 1.500.000 na Ristiću tako što neće sakupiti pomenutih 20 utakmica.

Svetski asovi bez državnih priznanja: Velikani koji nisu osvajali lige

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Lagano ce da ga odmore 3 utakmice i to ce biti to,nece dobiti bonus…

    Los posao je Benfika uradila,los su stavili ovu klauzulu za Rileta

    Iskalkulirane su oni to odlično samo da nebi platili taj iznos

Postavi odgovor