OLAKŠANJE ZA CRNO-BELE: Natho dobija srpski pasoš?

Čeka se samo ozvaničenje posla sa Andradeom pa da Partizan i zvanično promoviše prvo strano pojačanje. Ne i jedino. A u povećanju broja stranaca će pomoći i Bibars Natho!

Kako Meridian sport saznaje, Izraelac je ušao u proceduru za dobijanje srpskog pasoša i po svemu sudeći bi uskoro mogao i da ga dobije!

Zvanične potvrde, ali demanti ove vesti još uvek nema iz Humske, ali je Natho gotovo tri godine u Srbiji nakon što je kao slobodan fudbaler došao posle boravka u redovima Olimpijakosa i od tada je konstantno na teritoriji naše zemlje.

Stekli su se uslovi da Partizan podnese zahteve za dobijanje srpskih putnih isprava za Natha zbog čega bi se otvorilo dodatno mesto za stranca.

Prema sadašnjim pravilima, četvorica stranaca mogu u isto vreme da budu na terenu u Super ligi Srbije, dok je neograničen broj onih koji mogu da budu licencirani.

Ukoliko Natho dobije srpski pasoš (a nije pitanje da li će, već kada će), Partizan će moći i petog stranca da “gurne” u startnu postavu.

Značiće to sigurno Iliji Stolici koji za sada od legionara može da računa na Rikarda Gomeša, Kvinsija Meniga i pomenutog Natha.

Dovođenjem Andradea taj broj će se popeti na četiri, a očekuje se da crno-beli angažuju barem još jednog ili dvojicu igrača sa stranim pasošem zbog čega bi Nathov domaći pasoš bio ozbiljno olakšanje…

EVROPA SE TRESE: Lion dobio novog vlasnika koji najavljuje – ugrozićemo Pari Sen Žermen!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

2 Komentara

    Ma ne moze on da igra vise u Partizanu

    Jos samo kad bi bio mladji bilo bi dobro

Postavi odgovor