Igranka bez prestanka: Brozović ipak ne ide kod Ronalda?!

Dogodio se neočekivani obrt u sagi oko transfera Marcela Brozovića. Al Nasr je Interu ranije nudio 23 miliona evra odštete, što je italijanski klub prihvatio, ali Saudijci su sada iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 miliona (13 + bonusi), javlja Đanluka Di Marcio.

Inter je tu ponudu odbio i barem zasad prekinuo pregovore, dodaje španski novinar Mateo Moreto.

Podsetimo, Brozović je u četvrtak u večernjim satima nakon dugog oklevanja i pregovora prihvatio ponudu Al Nasra. Klub iz Rijada mu je nudio godišnju platu od 20 miliona euva, ali Brozović je poslao kontra ponudu po kojoj bi zaradio 100 miliona za tri godine, što su Saudijci na kraju i prihvatili.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ipak, nakon toga su hteli da promene raniji dogovor s Interom, što im nije uspelo.

Di Marcio takođe piše kako je probleme u dogovoru stvorila i činjenica da je hrvatski reprezentativac od Intera zatražio novac za odlazak u Al Nasr. Dugo se naglašavalo kako je Brozoviću prioritet transfer u Barselonu pa je, čini se, hteo da izvuče finansijski maksimum ako već odlazi u Saudijsku Arabiju.

Ako Al Nasr ne odluči da poveća ponudu, u igru bi se mogla vratiti Barselona, Brozovićeva prvobitna želja.

Katalonci, doduše, nisu poslali službenu ponudu Interu jer se moraju rešiti nekih igrača kako bi mogli da registruju nove, a i nisu bili spremni ponuditi iznos koji je Al Nasr tada davao za hrvatskog vezistu.

Bonus video:

3 Komentara

    Neko im je rekao da ne vredi te pare i bio je uverljiv

    Znaci po svemu sudeći Brozovic će opet biti igrač Intera

    Teško, prodaće ga Inter bez obzira na manju cifru

Postavi odgovor