"Povoljno prodajem karte za utakmicu Crna Gora - Srbija, samo 499, do utakmice i 4.999 evra"

Srbija u ponedeljak, od 20,45 igra protiv Crne Gore u okviru kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo, a jedan oglas za kartu za pomenuti meč je postao viralan.

Izgleda da je neko pomislio da može ozbiljno profitira na majstorijama srpskih reprezentativaca, ili barem da iskoristi njihovu atrakciju za neslanu šalu.

“Povoljno prodajem dve karte za utakmicu Crna Gora – Srbija, južna tribina, sektor B, sedišta 75 i 76. Cena jedne karte je samo 499€. Zainteresovani neka se jave u inbox do ponoći jer nakon ponoći cena će biti 999€ po ulaznici. Kako se bude približavao početak utakmice cena će rasti i do 4.999€ po ulaznici tako da preporučujem svima koji su zainteresovani da se jave do ponoći. Odvojite 499€ i uživajte u magiji Jovetića, Savića, Tadića, Vlahovića, Mitrovića i ostalih”.

Oglasila se i policija, ali nije sigurno da li se radi baš o ovoj objavi.

ZNATE ŠTA ĆE SE DESITI NA MEČU CRNA GORA – SRBIJA? PREDVIDITE OVDE UZ NAJBOLJE KVOTE!

“Uprava policije podnela je prekršajnu prijavu protiv jedne osobe zbog preprodaje ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora – Srbija. Službenici Uprave policije su preduzimajući mere i radnje na procesuiranju osoba koje su tokom vikenda na društvenim mrežama objavljivale oglase o prodaji ulaznica za fudbalsku utakmicu Crna Gora – Srbija, protiv jedne podneli prekršajnu prijavu. Podgorička policija je nakon objave o prodaji dve ulaznice za fudbalsku utvrdili da je lice koje je napravilo objavu iz Bijelog Polja, te su u saradnji sa kolegama iz Bijelog Polja prikupljena obavještenja od S.A – saopšteno je iz policije. Navode da je S.A. kupio 13 ulaznica, od kojih je dve dao članovima porodice, nakon čega je A.A. objavio da prodaje dve ulaznice za 180 eura”, pišu Vijesti.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Policija je protiv A.A. podnela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz člana 32 Zakona o javnom redu i miru.

Srbija i Crna Gora se posle jednog odigranog kola nalaze na deobi prvog mesta, pošto su obe reprezentacije na startu kvalifikacionog ciklusa zabeležile pobedu.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus sadržaj:

5 Komentara

    Karti ima na pretek tako da samo jos jedna glupa sala tj fora koja ce mu se obiti o glavu

    Hahhaaha da vlada velika frka za kartama pa i da shvatim ovo ozbiljno

    Taman ako je proda jednu kartu imace da plati kaznu ahhaaa

    Ma ovo je fora bre,dobra sala samo i nista drugo

    Verujem da su mnogi vec obezbedili sebi kartu na vreme jer kako kažu cene rastu sto je utakmica blize

Postavi odgovor