Zvezda nakon duple krune objavila cene za narednu sezonu

Crvena zvezda kompletirala je sezonu osvajanjem istorijske treće uzastopne duple krune, a uz to, crveno-beli su izborili direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Sa obzirom na to da je ova sezona završena za klub sa Marakane, iz Ljutice Bogdana su se oglasili i objavili cene članarina za narednu sezonu, a saopštenje prenosimo u celosti.

“Članarina za najmlađe članove (do 18 godina) je nepromenjena 1200 dinara. Za sve članove sa pravom glasa na klupskim izborima (preko 18 godina starosti), članarina iznosi 1800 dinara. Od vaše prethodne članarine, kupili smo autobus za naše omladince. Sa ovom članarinom planiramo da obnovimo prostorije i svlačionice Omladinske škole i da još više pomognemo veteranima.

 Obnova članarina i paketa karata za celokupnu sezonu, krenuće već početkom juna. Podsećamo da će samo članovi kluba moći da kupe pakete karata za sva domaća i internacionalna takmičenja. Obnova članstva i nova učlanjenja su dostupna i na našem karavanu koji će ovog leta obići preko 60 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Shodno novim tehnologijama, obnova i kupovina članarine i paketa karata, biće moguća onlajn putem i u prostorijama Servisa za članstvo na stadionu.

Onlajn platforma će vam omogućiti jednostavniji i efikasniji pristup željenim paketima karata” navodi se u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Korektne cene clanarina i paketa karata,za clanove i pasionirane navijace

    Odgovori

    Brzo će se sve rasprodati sigurno

    Odgovori

Postavi odgovor