Pao potpis na Marakani: Zvezda ima novu "sedmicu"

Mladi fudbaler Jovan Šljivić danas je produžio ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana i zadužio “sedmicu” Crvene zvezde.

Šljivić (17) produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri godine i stavio se na raspolaganje novom šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

Šljivić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom (FOTO: FK Crvena zvezda)

“Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi. Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama“, rekao je Šljivić.

Jovan Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao trinaestogodišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije Crvene zvezde.

Zatim je usledila sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola, a takođe je standardan u omladinskoj reprezentaciji Srbije.


EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Bonus video:

3 Komentara

    Da nije dobar ne bi zasluđio mesto u prvom timu i ugovor na tri godine

    Volim kad vidim da gledaju među svojim juniorima talente i onda ih uvedu u prvi tim!

    Dobra stvar ovaj momak je pokazao potencijal i kvalitet i drago mi je sto je produžio ugovor

Postavi odgovor