Dva francuska kluba kvare posao Zvezdi oko Isidora

Ima Crvena zvezda veliku želju da dovede Vilsona Isidora, međutim dva francuska kluba su ušla u trku za 23-godišnjeg napadača.

Kako prenosi ugledni Parizijen, Mec i Lorijan su ušli u ozbiljne pregovore sa Lokomotivom iz Moskve kako bi Francuza vratili u domovinu.

Ne navodi se u kojoj su fazi pregovori, jedino da se odvijaju. Moraće francuski klubovi da ubrzaju ukoliko misle da završe posao pošto se prelazni rok kod njih završava već sutra.

Sa druge strane Crvena zvezda ima rok da zatvori transfer do 4. septembra (zbog roka za registraciju igrača za Ligu šampiona) ili do 15. septembra kada se završava prelazni rok u Srbiji.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Kako je ranije pisao Meridian sport, Zvezda je jako blizu konačnog dogovora sa Lokomotivom iz Moskve, mada bi Francuzi sada mogli da pokvare posao.

Ipak, ono što ide u prilog aktuelnom šampionu Srbije je činjenica što, za razliku od klubova iz Lige 1, može Vilsonu Isidoru da ponudi izazov igranja u Ligi šampiona.

Ranije je Olimpik Marsej postigao dogovor sa Moskovljanima oko transfera Isidora za sumu između 6.000.000 i 7.000.000 evra, ali je čitav posao u međuvremenu – propao.

Dani raspleta su pred čelnicima kluba sa Marakane koji traže jednog napadača za Ligu šampiona, kao i zadnjeg veznog i štopera.

Bonus video:

Postavi odgovor