Dalsio: Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom

Crvena zvezda je pre nekoliko dana potpisala ugovor sa vezistom Dalsiom, a danas je organizovana zvanična promocija novog pojačanja.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Na predstavljanju reprezentativca Gvineje Bisao govorio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

“Dalsio dolazi iz kiparskog Apoela, a u karijeri je nastupao još u Portugalu i Grčkoj. U jednom periodu svoje karijere je sarađivao sa trenerom Milojevićem koji ga izuzetno ceni i koji je i predložio da ga dovedemo. Milojević smatra da se Dalsio fenomenalno uklapa u njegovu filozofiju igre i da će dati veliki doprinos našoj ekipi u narednim sezonama”, počeo je Mrkela i dotakao se situacije oko dolaska Nemanje Radonjića.

“U više navrata sam isticao da je Radonjić odličan igrač. Dobro ga poznajemo i u stalnom smo kontaktu. Voleo bih da dođe u Zvezdu, da se vrati u svoj klub, ali ne zavisi baš sve od nas. Nadam se da će situacija dobro da se razvije i da će obući Zvezdin dres. To je želja i nas i velike armije Zvezdinih navijača”, podvukao je Mrkela.

Vojvodina se uključila u trku za Milunovića

Dalsio je izneo svoje prve utiske.

“Hvala klubu na tome što su me doveli. Prvi utisci su sjajni, ovo je viši nivo igre za mene i ostvarenje sna mi je da budem deo ovako velikog kluba. Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i srećan sam što sam ovde. Srećan sam i što ponovo sarađujem sa trenerom Milojevićem koji mi je pomogao dosta u tome da napredujem kao igrač. Verujem da će sve biti dobro”, počeo je novi fudbaler srpskog šampiona.

Osvruo se i na navijače Crvene zvezde.

“Čim sam potpisao, stiglo mi je preko hiljadu poruka na Instagramu od Zvezdinih navijača. Nikada to u životu nisam osetio i želim da im vratim ljubav kroz igre na terenu.”

Otkrio je i zbog čega je uzeo baš broj 22.

“Uzeo sam broj 22, jer je to dan mog rođenja, kao i moje ćerke.”

Dvadesetosmogodišnji vezista ima bogato internacionalno iskustvo.

“U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam igrao u ekipama koje pretenduju na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove.”

Zvezdin novi igrač otkrio je i gde se na terenu najbolje oseća.

“Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao ‘osmica’.”

Nova akvizicija srpskog šampiona na utakmici reprezentacije je imala priliku da upozna saigrača, Kangu.

“Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu”, zaključio je Dalsio.

Zdravko Kuzmanović žali za propuštenom prilikom: Plašljiv početak sprečio iznenađenje, što pre zaboraviti nepogrešivog Belingema i fokusirati se na Slovence

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Dalsio mi ne uliva neko veliko poverenje,nesto msm da nije igrac kalibra za LS.

    Najvažnije je da ga Milojević već poznaje i da zna šta može od njega da očekuje.

Postavi odgovor