Gatuzo u svom stilu: Liga šampiona ili idem kući

Đenaro Gatuzo, legendarni Italijan preuzeo je ekipu Olimpika iz Marseja.

Bivši strateg Milana, Napolija i mnogih evropskih klubova održao je konferenciju na jugu Francuske i izneo svoje ciljeve.

“Krajnji cilj je Evropa. U mom ugovoru stoji opcija koja je vezana za kvalifikaciju u Ligu šampiona, tako da imam maksimalan interes da budemo među četiri najbolja, u suprotnom se pakujem i idem kući. Moramo da se koncentrišemo meč po meč i da navijači budu zadovoljni time kako igramo. Velodrom je jedan od retkih evropskih stadiona koji se mogu porediti sa onim u Južnoj Americi. Atmosfera je stvarno neverovatna, sve se trese. Sećam se Tapija, Papena, Dešana, ovo je klub velike istorije. Postoji veliki pritisak ovde, ali ja sam već bio trener Napolija, a dva grada imaju velikih sličnosti”, podvukao je Gatuzo.

Saudijci prave imperiju: Marsej ruši PSŽ sa trona, a za to im treba Zinedin Zidan

O zahtevima od igrača, rekao je…

“Sve je vrlo prosto. Marsej je jedini klub iz Francuske sa peharom Lige šampiona, znam da postoje visoke vrednosti. Želim tim gde će igrači znojem natapati dresove. Moramo da imamo tu želju da odmah uzmemo loptu, ali sada je najvažnije vratiti entuzijazam. Mislim da ću koristiti sistem 4-3-3 ili 4-2-3-1, ali svakako nam je neophodan jak intenzitet igre. Mečevi se dobijaju tako što trenirate sto odsto tokom nedelje”, poručio je Gatuzo.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Sa Marseljem moze postici mnogo,jer su jaka ekipa,i dobro je sto je postavio jasne ciljeve!!!!

  Odgovori

  Puca visoko s realno gde god da je došao nije ostavio neki veći trag l

  Odgovori

  Djenaro Gatuzo je bas ono sto treba Marselju,a to je cvrsta ruka.

  Odgovori

  Marselj je jaka ekipa,realno je da napadnu mesto koje vodi u LS

  Odgovori

  Lepo je rekao,da svi znaju sta se ocekuje od njega.

  Odgovori

  Hahahahaha covek je stvarno pozitivno lud

  Odgovori

Postavi odgovor