PRETI POTRES FUDBALSKOM SVETU: Dokumentarac o korupciji FIFA - Šta je potrebno da se dobije domaćinstvo Svetskog prvenstva? (VIDEO)

Najnoviji film pod nazivom FIFA Uncovered” u produkciji Netfliksa ugledaće svetlost dana pred sam početak Svetskog prvenstva u fudbalu.

Deset dana pre početka sportskog događaja godine (9. Novembra) svet će imati priliku da pogleda film koji opisuje mračne koruptivne radnje iza kulisa najmoćnije svetske fudbalske organizacije- FIFA.

On će se fokusirati na dugi niz godina vladavine predsednika Sepa Blatera, koji je inače optužen i sudi mu sse za korupciju.

U trejleru koji se pojavio već u prvih nekoliko kadrova može se čuti priča o FIFI kao mafijaškoj i korupcionaškoj organizaciji, a deluje da javnost očekuje spektakl!

Ovaj dokumentarac raščlaniće do sitnih detalja seriju skandala i događaja iza kulisa koje su se dešavale u ovoj organizaciji.

Od borbi za moć do globalne politike, istraživanje FIFA-e otkriva šarenoliku istoriju te organizacije – i šta je potrebno da se dobije domaćinstvo Svetskog prvenstva – glasi zvanični sinopsis serije.

Tokom decenija borbi za moć i kontrolu unutar FIFA između Sepa Blatera i Mišela Platinija, optužbe za korupciju i skandale doveli su do toga da su mnogi fudbalski savezi širom sveta doveli u pitanje odluke u vezi domaćinstava Svetskih prvenstvana prethodnih godina.

Interesantno prethodnih meseci govorilo se i  da je Katar “nečasnim radnjama” dobio domaćinstvo Mundijala, a šta se tačno dešavalo gledaoci će imati prilike da saznaju 9. Novembra.

FIFA POD PRITISKOM ITALIJE: Pismo predsedniku da se izbaci Iran sa Svetskog prvenstva!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Kanadu i osvoji dres! EP22 | Meridian

6 Komentara

  Jedan veliki projekat i vazan dokumentarac koji ce otkriti mnogo iz sveta FIFE i korupcije!!!

  Odgovori

  Ko zna koliko se para tu okrenulo pre svega ovoga a verujem da su ovi novi posteni hahaha

  Odgovori

  Ko zna sta se jos radi a da se ne zna i da se nije otkrilo!

  Odgovori

  Nista novo,ovo smo znali sve i pre ovoga

  Odgovori

  Pustajte ovo u javnost sto pre ljudi da gledamo

  Odgovori

  Uh jedva cekam ovo da izadje!

  Odgovori

Postavi odgovor