Šta se dešava sa Dragovićem, Kataijem i Kangom?

Crvena zvezda je imala veče iz snova. Na Marakani je Fiorentina potučena do nogu, a detalj koji je mnogima prošao ispod radara je izostanak Aleksandra Dragovića.

Kapiten srpskog šampiona nije bio u protoklu za utakmicu sa italijanskim klubom, kao ni Aleksandar Katai niti Gelor Kanga.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Što se tiče Dragovića, klub nije želeo da rizikuje samo nekoliko dana pred početak Superlige, pošto je iskusni defanzivac osetio da nije na 100 posto mogućnosti, pa je Barak Bahar odlučio da ništa ne želi da prepušta slučaju i poštedeo bivšeg reprezentativca Austrije, jer je ipak reč o prijateljskom duelu.

Katai sa druge strane očekivano nije bio u sastavu. Iako su mnogi mislili da će već odavno biti spreman, Zvezdin magiko očigledno i dalje nije sanirao povredu leđa, koju je zaradio pre tačno mesec dana na utakmici protiv selekcije Užica. Očekivala se pauza od maksimalno nedelju dana, ali stvari očigledno nisu bile tako jednostavne, te je Katai propustio kompletne pripreme, tako da će morati da sve nadoknadi kako bi konkurisao za prvi tim.

Gelor Kanga je imao smrtni slučaj u porodici, pa je morao u rodni Gabon, ali postavlja se pitanje da li je već trebalo da se vrati. Svakako, očekivalo se da bude u protoklu za utakmicu sa Fiorentinom, što nije bio slučaj. Ostaje da vidimo da ćemo videti Kangu na premijeri nove sezone u nedelju, kada na stadion “Rajko Mitić” dolazi Vojvodina.

Od pomenute trojice, očekuje sa da Dragović bude siguran u sastavu, dok nije realno da ćemo videti Kangu i pogotovo Kataija.

Mrkela za Meridian sport: Ne sme da postoji euforija – istina je, nisam bio za transfer!

Bonus video:

5 Komentara

  Biće jasno koliko je sati ukoliko Kanga u nedelju ne bude u protokolu

  Odgovori

  Sva trojica su bili opravdano odsutni,od kojih je Kanga imao i smrtni slucaj u porodici!!!!

  Odgovori

  Kanga je otpisan, katai je na staklenim nogama a Dragovića eto na terenu već u nedelju

  Biće minuta i za njih ,ali očekivano je da oni budu najvažniji igrači u ekipi

  Odgovori

  мислим да је Канга са’ранио и себе у првој постави . Катаји ће бити спреман за Сурдулицу. Најчешће тад уђе у “форму”. Уз повреду леђа има и угануће кондиције, која га мучи задњих 2 године

Postavi odgovor