Želeo da ode sa Marakane, a postaće kapiten Crvene zvezde?!

Milan Borjan je zvanično otišao sa Marakane i neće biti deo Zvezdinog tima naredne sezone, tako da srpski šampion trentuno nema kapitena.

Dolaskom Baraka Bahara se sve promenilo, niko neće moći da živi od stare slave, već će morati da pokaže na terenu da zaista vredi i da je kalibar da za Ligu šampiona.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Jedno ime se nameće kao novi lider crveno-belih i najveće šanse ima da poese kapitensku traku naredne sezone. U pitanju je Aleksandar Dragović, koga su igrači već počeli da zovu kapitenom, što se videlo na prozivci Bahara.

Dragović se oglasio: “Hoću da odem iz Zvezde”

Iako je javno apelovao da želi da napusti Ljutice Bogdana, Dragović će po svemu sudeći ostati do isteka ugovora, a uskoro bi i zvanično mogao da bude imenovan u novog kapitena Crvene zvezde.

“Zajednički stav svih u klubu, zajedno sa trenerom, je da je Dragović neophodan, lider i da treba da ostane. Kapiten? Videćemo, treba da obavimo razgovore sa igračima i relevantnim faktorima”, rekao je Zvezdan Terzić.

Bonus video:

Postavi odgovor