Filip Kostić je odbio da igra protiv Crne Gore zbog kapitenske trake?

Filip Kostić nije bio u sastavu za utakmicu protiv Crne Gore, koju je Srbija dobila 2:0 u svoju korist, ali je bio tema nakon duela u Podgorici.

Na konferenciji za medije, Dragan Stojković je dobio pitanje o fudbaleru Juvenutsa, koje ga je u najmanju ruku iznenadilo.

Novinar je upitao selektora Srbije da li je istina da je Kostić odbio da igra, pošto nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije, kada je Dušan Tadić izašao sa terena.

Piksi nije imao pojma o čemu je reč i videlo se koliko nije očekivao ovakvo pitanje.

“Prvi put to čujem stvarno, pričaću sa nim kad bude došao da mi objasni, ako je istina. Ali to je potpuno nebitno, nemojte praviti od tih stvari… Kapiten izlazi ili desi se, Tadić, Mitrović… Taj prvi koji je najbliži uzima traku. Bar meni to ne znači ništa. Ali dobro, daćemo Kostiću, ako mu je toliko stalo. Nikakav problem. Vrlo rado”, rekao je Piksi o navodima da je Kostić ljut, a ne povređen kao što je zvanično saopštio Fudbalski savez Srbije.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

11 Komentara

  Pravi novinar takvo pitanje nebi postavio ako nema sigurne informacije. A mi smo narod koji lako poveruje u svakakve gluposti. I onda svi imaju neki svoj pametan komentar kao da su licno razgovarali sa Kostićem. Jadno.

  Piksi nista nezna. Coveek nema pojma sta se radi u ekipi i nema pojma da mu ekipa nema snage da trci na svet ni sad. Srpska posla. Nista nije kako treba. S e neka mutljavina mucka.

  Pikseta je ljakse, zena mu je vodila 18 drugarica u Katar o trosku FSS. Verovatno su seike obrađivale…

  Ne Lici mi to na kostica da se naljuti i ode ubog toga mada videcemo uskoro šta je istina

  Nas selektor gubi konce polako ali sigurno sa ovom repkom

  Piksi covek i ne zna sta mu se desava u timu,strasan je

  Kostic stvarno preteruje,ako je ovo istina sto se prica

  Oko cega se covek ljuti pa to je neverovatno

  Lepo reče Piksi zar je to važno, traku uzima onaj ko prvi izlazi, nek se Kostić namesti da bude prvi za izlazak i nek bude nosilac kapitenske trake

  Kako je moguće da novinar ima informacije o tome da li je Kostić ljut a ne saigrači i trener? Opet neko želi da napravi raskol u timu

  Kao da je bitno ko je kapiten. Ukoliko je Kostić zbog toga digao nos ne treba da bude u reprezentaciji bez obzira na sve ostalo

Postavi odgovor