Pižon ima jasnu poruku: Ko ne voli Zvezdu i kad gubi, taj nije zvezdaš

Legenda Crvene zvezde, Vladimir Petrović Pižon, imao je važnu poruku za sve navijače srpskog prvaka pred finiš polusezone.

Reči četvrte Zvezdine zvezde imaju posebnu težinu. Legendarni fudbaler uvek je uz voljeni klub i to je razlog zašto zvezdaši “stoje mirno” kada on govori.

Pred finiš polusezone, Pižon Petrović pozvao je sve da dodatno podrže Vladana Milojevića i njegove pulene.

Vidite koliko jedna pobeda ili jedan poraz promene ljude… Rekli smo da uvek hoćemo pun stadion. Da imamo pun stadion, imali bismo i dobre igrače. Kako? Pa, imali bi više para i samim tim bolje igrače.

Zvezdu ko ne voli i kad gubi, taj nije zvezdaš – poručio je Pižon u svom stilu.

Zvezda je prva u Superligi i za kraj grupne faze Lige šampiona gostuje Olimpijakosu. Ako ostane neporažena u Atini 11. decembra, izboriće evropsko proleće selidbom u Ligu Evrope.

Nemojte da mislite da je nama lako… Pre tri godine bili smo u minusu 50 miliona evra i želeli smo samo da vratimo dugove. Samo to, a mi smo bili na vrhu sveta, na vrhu Evrope. Ušli smo dva puta u Ligu šampiona, što je fenomenalno za nas – jasan je Pižon Petrović.

Pre gostovanja Olimpijakosu, fudbaleri Zvezde gostuju Mladosti u Lučanima, u sredu od 15 sati.

Milojević pred Lučane: Svi smo pod lupom, oprezni smo

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski Kutak E06 | Pijanstvo uživo! Baštenski patuljak, Levandovski, AZ, Pirej i proleće u Evropi

CIRKUS SRPSKOG FUDBALA „Gde sam doš’o bre, u divljinu?“

Postavi odgovor