Prešli 18.000 kilometara zbog utakmice u kojoj im je presudio Srbin

Poprilično bizarno zvuči da je jedna ekipe putovala 9.000 kilometara u jednom smeru, samo da bi u prvenstvenoj utakmici izgubila rezultatom 1:0 i to golom Srbina.

I više nego bizarno, ali takva sudbina zadesila je fudbalere SKA iz Habarovska, mesta koje se nalazi na istočnom delu Rusije.

Oni su u nedelju gostovali Kaljiningradu u okviru 30. kola druge lige Rusije.

I, nakon što su pošli iz svog grada do Kaljiningrada, ruskog mesta koje se nalazi između Litvanije i Poljske, prešli preko 9.000 kilometara, ekipa Habarovska poražena je rezultatom 1:0.

Jedini gol na meču iz penala u 75. minutu, postigao je Srbin – Miroslav Marković, koji je iz Inđije stigao u Kaljiningrad, a 2017. godine je nosio dred sekipe iz Habarovska.

A, nakon toga usledio je povratak…

Ukupno, fudbaleri i stručni štab Habarovska prešli su oko 18.000 kilometara.

Potpuna dominacija Tadića: U Ajaksu se nisu ni nadali ovakvom igraču

Obavezno pogledajte: Kad novinar utihne – Filosofija Palanke | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #46

6 Komentara

  Let sa jednog na drugi kraj Rusije traje 9 sati, koliko puta bi se za taj vremenski period preletela Srbija tamo vamo!?! 😀

  Druga ruska liga ili poznatija kao FNL je liga koja je poznata po tome.Putovanja su jako daleka pa to i nije toliko cudno kada se prica o drugoj ruskoj ligi.

  Ocekivano da je ovaj mec bio odigran u Rusiji, samo kod njih moras da predje ovoliko km da bi odigrao mec

  Pustih Srba uvek ima, sto se kaze u svakoj su čorbi mirodjija😂😂😂

  Ja se dicim njima kad prevale ovoliki put kako su u stanju da igraju , bas je čitanje ali takav je posao sportista to je normalno i za to su plaćeni .svaka čast na golu ovom momku

  koje je to mucenje,putujes skoro 13 sati i to avionom,i naravno radi se o domacoj ligi,to mislim da nema nigde na svetu,da predjes toliku kilometrazu a igras svoju nacionalnu ligu,kolika je samo Rusija pa to je strasno,i na kraju svega izgubis mec,tuga i zalost

Postavi odgovor