Piksi trlja ruke: Ivan Ilić se predomislio u poslednji čas?!

Ivan Ilić je gotovo potpisao za Marsej i delovalo je da ništa ne može da pokvari planove francuskog velikana, ali desio se preokret i srpski reprezentativac će ostati u Italiji.

Kako javlja Fabricio Romano, desio se neočekivani prokret i Ilić će karijeru nastaviti u Torinu.

Marsej se prethodno sve dogovorio sa Veronom, transfer je trebalo da iznosi oko 16.000.000 evra i bili su pritom spremni da ostave mladog vezistu do kraja sezone u italijanskom klubu, međutim, Ilić se predomislio, pa je rešio da odbije ponudu Francuza i izabere Bikove kao naredni tim.  

Torino se do kraja nije predavao, želeo je Ilića po svaku cenu, pa je zakazao nove pregovore sa Veronom i podigao cifru na 14 miliona evra.

Italijani pišu da je Ilić dao amin, a spominje se i ime Isaka Hiena, takođe fudbalera Verone, koji bi mogao da stigne u paketu sa Piksijevim adutom. Selektoru Srbije će se sigurno svideti ukoliko Ilić na kraju zaista dođe u Torinu, jer tamo već igraju Vanja Milinković Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić, tako da će na oku imati srpski koloniju, koja će tako sigurno još dodatno pojačati timski duh.

Bonus video:

7 Komentara

  Ne znam zasto se to desilo mislio sam da je već to rešena stvar ..možda i sam misli da je pozurio i da ima vremena za vece klubove

  Ako bude kako je napisano to znači da Verona poštuje želju mladog fudbalera a ne samo ličnu profit

  Ne ide mu se iz Italije, uzevši u obzir da Torino daje 2 miliona manje nego što je Marsej ponudio čudi me da je Verona prihvatila želju Ilića

  Ivan je strasan igrac,mlad je a vec igra kao matorac

  Steta,Marselj je strasan tim,bas bi se uklopio u tim i ligu

  Bolje sto ostaje u Italiji,Torino je klub za njega

  Bas veliku koloniju Srbi imaju u Torinu

Postavi odgovor