Srpski defanzivac se probio u prvi tim Atletika

Sin Petra Vasiljevića, Ivan skrenuo je veliku pažnju na sebe svojim nastupima za Jorgandžije u mlađim kategorijama i uskoro bi mogao da započne svoju profesionalnu karijeru na najvećem nivou evropskog fudbala.

Vasiljević (17) je pokupio sve aplauze svojim nastupima u Ligi šampiona za juniore.

”Svestan sam činjenice da sam nastupima u najkvalitetnijem klupskom juniorskom takmičenju u Evropi, bio među odabranima. Ove godine nas je u četvrtfinalu zaustavio Milan, a s obzirom da imam pravo još dve godine da igram “Youth Ligu” i da nastupam još godinu dana za omladinski sastav Atletika, očekujem da ću sa Jorgandžijama osvojiti ovo takmičenje”, razmišljanja su Ivana Vasiljevića.

Srpski biser sve češće trenira sa prvim timom Jorgandžija, pod palicom Dijega Simeonea.

”Trenažni proces je visokog inteziteta i primetan je zahtevani nivo agresivnosti u svakoj situaciji i u svakom duelu. Velika je čast biti uz Stefana Savića, Jana Oblaka, Memfisa Depaja i ostalih saigrača koji su svoja fudbalska imena izgradili i koji se poštuju na svim svetskim meridijanima. Na meni je da radim još jače i stimulativnije kako bih stigao do željenih ostvarenja”, dodaje Vasiljević.

Meridian ima najbolje kvote

Potencijal Ivana Vasiljevića prepoznaje i Fudbalski savez Srbije.

”Moja porodica je moja najveća podrška i moja najvatrenija publika. Majka, brat i naravno otac, čije savete usvajam i primenjujem želeći da sebe fudbalski izgradim autentično i prepoznatljivo. Takođe bih se zahvalio i ljudima iz Saveza koji su prepoznali Koliko mogu i pre samog parafiranja za “crveno-bele” iz glavnog grada Španije. Veliko hvala na tome Igoru Matiću, Krivokapiću i Lazetiću i uvek ću biti spreman da se odazovem svakom reprezentativnom pozivu iz Srbije uz punu spremnost da dam pun doprinos ostvarenju na terenu”, dodao je Ivan Vasiljević.

Bonus video:

2 Komentara

    Ne pada iver daleko od klade, na dobrom je putu da ozbiljno nadmaši tatu

Postavi odgovor