Legende Bajerna u klinču: Kan i Mateus se raspravljali pred kamerama

2
oliver-kan-bajern-minhen
Kan i Mateus u klinču! (FOTO: FC Bayern)

Oliver Kan i Lotar Mateus, legende Bajerna iz Minhena, ušle su u skob pred kamerama pred duel Bavaraca sa Borusijom Dortmund.

Fudbalski svet ostao je zatečen odlukom nemačkog velikana da otpusti Julijana Nagelsmana i dovođenjem Tomasa Tuhela.

Ovaj potez razbesneo je bivšeg trenera Partizana, koji je zamerio odluku da se u pregovore sa novim trenerom uđe pre odlaska aktuelnog, kao i curenje informacija u javnost.

“Katastrofa je to što se desilo sa Julijanom, već smo naglasili više puta da to nije procurelo iz kluba, sami sebi bismo pucali u noge da smo to uradili. Prvo smo javili Nagelsmanu, bila je teška situacija”, počeo je Kan.

Ovo je zasmetalo Mateusu koji je odmah reagovao.

“Neću da vodim lični rat sa tobom ovde, možeš da me pozoveš u bilo kom momentu i razgovaraćemo. Stvari su se promenile, na drugačiji način vodite klub”, dodao je Lotar.

Pokušao je legendarni golman da malo ublaži situaciju, ali mu nije uspelo.

“Možda vama to u teoriji zvuči da je trebalo, ali stvari drugačije funkcionišu. Dokle god nemate potvrdu trenera, ne možete da donosite odluke, čekali smo da situacija bude jasna. Nagelsman je u tom momentu bio na odmoru i nije mogao da dođe u prostorije kluba”, odgovorio je Kan.

Ovaj odgovor dodatno je razbesneo Lotara, koji je javno poručio bivšem saigraču da laže.

“Oliver Kan laže. Želi da skrene pažnju sa svojih problema, pa napada mene, spreman sam bio za to. Kažem ono što vidim i što osećam. Hronološki redosled, onaj koji je Kan opisao, ne odgovara pravim dešavanjima”, zaključio je Mateus.

Najbolje kvote samo u Meridianu!

BONUS VIDEO:

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime