KAKO JE JE KERKEZ "PRODRMAO" ČUKARIČKI: "Razbio sam kantu, eto šta sam rekao, svi su me čuli!

Trener Čukaričkog, Dušan Kerkez nije bio zadovoljan nastupom svog tima u porazu od Crvene zvezde 2:0 u zaostalom meču sedmog kola Super lige Srbije.

Štaviše, Kerkez je na poluvremenu pokušao da prodrma ekipu razbivši kantu koja se nalazila u svlačionici.

Na konferenciji nakon meča istakao je da je svestan da je njegova ekipa veoma mlada i da su igrali protiv najboljeg tima u prvenstvu, ali da je baš na takvim utakmicama bitno pokazati se.

Ipak, nakon slabog prvog dela igre, “Brđani” su zaigrali bolje u nastavku- i povodom toga novinari su upitali šefa struke Čukaričkog:

– Šta ste rekli igračima na poluvremenu, zaigrali su znatno ofanzivnije?

Razbio sam kantu, eto šta sam rekao, mislim da su me svi čuli – odgovorio je Kerkez, nakon čega se našalio i trener Crvene zvezde.

Znam, čuli smo – ubacio se kratko Miloš Milojević.

Zatim je objasnio i uzroke poraza od crveno-belih.

Imamo dobre igrače, prezadovoljan sam. Imamo dobru ekipu, dobru grupu, ali… To sam im rekao ne volim kad će neko da ih uplaši, nemam razloga, poštujem svakoga, poštujem kolegu i tim, najbolji su u našoj ligi, ali zašto se predati tek tako. To su neke stvari, znaju kad ja podviknem, znaju na šta mislim, na primer to se desilo protiv TSC-a, odigrali smo drugo poluvreme mnogo bolje. Ali, krivo mi je jer imaju kvalitet, ne kažem da bi pobedili, okrenuli, ali ovakve utakmice treba da su im za nauk da mogu oni da se pokažu, igrati protiv Zvezde u prvenstvu je za igrače.

– Radićemo na tome, to je više do psihe, ali znamo da se takve stvari dešavaju, imamo dosta mlade igrače, prosek kad pogledate u prvih 11, kad je izašao Docić, Badamosi deluje starije ali ima 23 godine. Nije to alibi, to nam je cilj i plan i, čitali ste izjavu direktora, treba rezultat, treba ubaciti mladog igrača, treba ga istrpeti… Ja nemam problem, uvek stojim iza toga. Krivo mi je što nemamo bolje igrače u zadnje vreme, nama je bitno da budemo treći i da u kupu nešto uradimo, da ga osvojimo, imamo jaku konkurenciju – zaključio je trener Čukaričkog.

MILOJEVIĆ FOKUSIRAN NA ZVEZDU: Ne kalkulišemo, treba nam pobeda i protiv Radnika!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: OLYMPIACOS vs. PARTIZAN – EUROLEAGUE ROUND 7 – NBA 2K23

5 Komentara

  Moraće da promeni taktiku ova mu nije urodila plodom

  Odgovori

  Ne bi ništa promenilo čak i da je demolirao svlačionicu

  Odgovori

  Pogresio je Čularički sa izborom trenera. Moraju da nadju boljeg zarad boljih rezultata.

  Odgovori

  Ma dta ih je prodrmao. Nisu bili u mogucnosti da daju gol kod kuce.

  Odgovori

  Iznerviran pre svega rezultatom be moze se mnogo zameriti igračima Cuke dali su sve od sebe i odigral i dobar mec

  Odgovori

Postavi odgovor