Kodro napustio kormilo BiH posle dva meseca

Meho Kodro više neće obavljati funkciju selektora nacionalnog tima Bosne i Hercegovine.

Meho Kodro je prije samo jednog mjeseca i 18 dana postavljen na mjesto selektora Bosne i Hercegovine nakon što je prije toga sporazumno raskinuta saradnja sa njegovim prethodnikom Farukom Hadžibegićem.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ipak, Kodru su od skoro samog početka njegovog drugog mandata na klupi BiH (prvi put je trajao šest mjeseci) pratile trzavice i turbulencije, a kulminacija svega su bili očajni nastupi nacionalnog tima u kvalifikacionim utakmicama tokom septembra protiv Lihtenštajna i Islanda.

Šta više Kodro je u izjavi za “Fokus” rekao kako mu nije bilo jasno da se u ovako kratkom roku toliko pričalo o njegovoj smjeni: “Izgleda mi nestvarno. Ne mogu da pronađem fudbalsku logiku da nakon četiri-pet odrađenih treninga, od čega dva rekuperacijska, pričamo o smjeni trenera”.

Ali sada je ponovo došao kraj za Kodru te on više neće obavljati funkciju selektora što je i zvanično potvrđeno od strane NFS Bosne i Hercegovine.

Bonus video:

4 Komentara

  Kad je sagledao situaciju u savezu ,zbrisao je glavom bez obzira!!!

  Odgovori

  Definitivno moraju da pronadju nekog ozbiljnijeg trenera koji će da pokrene repku ka bolljim rezultatima

  Odgovori

  Aauuu nesto debelo ne stima u reprezentaciji nasih suseda.

  Odgovori

  Nije se bas proslavio tako da je očekivano da napusti reprezentaciju

  Odgovori

Postavi odgovor