FSS ukinuo suspenziju Kolubari, konačna odluka se čeka iz Lozane

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je suspenziju Kolubari zbog meča protiv Spartaka iz Subotice, prenosi “Sport klub“.

Ipak, to ne znači da će klub iz Lazarevca igrati Superligu Srbije, pošto nije učestvovao na žrebu, a i oduzeta mu je licenca za takmičenje, zbog toga što je imao 90 stolica manje od minimalnih 2.000, ali i zbog dostavljanja lažnih podataka da o generalnom sekretaru Marti Ristivojević, koja od maja više nije u klubu, tvrdi Savez. Dakle, tu odluku je donela Komisija za licenciranje i nema veze sa prethodnom od strane disciplinske i etičke.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Razlog prekida suspenzije je taj što je Kolubara već kažnjena od strane Suda za arbitražu u Sportu za utakmicu protiv Spartaka, tako da ne može dva puta da bude gonjena za isto delo.

Lazarevčani su se opet žalili CAS i sada se čeka konačna odluka Suda u Lozani, posle koje će, nadamo se, sve biti jasnije…

Bonus video:

3 Komentara

    Neka se samo Kolubari omoguci da igra,makar joj je suspenzija ukinuta zato sto ne moze biti klub kaznjen dva puta za istu stvar!

    Nikako da se reši ova zavrzlama niti se nazire kraj

    Jedna briga manje, sad samo da vide kako da podmite i sud u Lozani

Postavi odgovor