Lazetić iskren: Svi ozareni, a ja razočaran...

TSC je bio blizu da dođe do jedne od najvećih pobeda u istoriji srpskog fudbala, ali Vest Hem nije dozvolio iznenađenje posle gola Petra Stanića.

Mnogi pohvalno pričaju o partiji vicešampiona Srbije, ali Žarko Lazetić, trener ekipe iz Bačke Topole, pokazao je razočarenje zbog poraza.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

”Razočaran sam porazom, imali smo dobru priliku da postignemo nešto više. Oni imaju veliki kvalitet prilikom prekida, Vord Praus šalje loptu gde želi. Igrali smo sa malo nižom postavom, jer smo videli da oni sa loptom nisu baš organizovana ekipa. Za nas je bilo važno da ne igraju Paketa, Vord Praus i Antonio. Na kraju su dvojica počela meč, ušao je Antonio. Sad su svi nešto ozareni, ali ja sam razočaran. Imali smo dobru priliku, trebalo je da verujemo više. Kao posle vođstva. Odlično smo branili prekide u prvom poluvremenu, ali je ušao Antonio. Bili smo onda još niži”, rekao je Žarko Lazetić za televiziju Arena Sport.

Petar Stanić je pohvalio atmosferu na stadionu.

”Igrali smo u prelepoj atmosferi. Žao mi je što vođstvo nije potrajalo, dali smo maksimum. Vest Hem je odlična ekipa, pružili smo jak otpor”.

Bonus video:

5 Komentara

  Petar Stanic je jedini osvetlao obraz TSCu,a trener Lazetic i treba da bude razocaran ,i da iznalazi nove metode da klub bude bolji i uspesniji!!!!

  Odgovori

  Vest Hem je odlicna ekipa,a TSC je dao svoj maksimum ,steta sto prednost posle datog prvog gola nije duze potrajala!

  Odgovori

  Svi naši klubovi krenu dobro, daju prvi gol a onda uđe neki poznati suparnički igrač i ceo tim se pogubi

  Odgovori

  i treba da bude razočaran, samo tako će ih naterati da bolje igraju sledeći put

  Odgovori

  Pa imali su u jednom trenutku sve u svojim rukama a onda potoppp

  Odgovori

Postavi odgovor