Mesi se ne vraća u Pariz, sledeća stanica je...

Mesijeva epizoda u Pari Sen Žermenu definitivno je gotova – Argentinac je prošlog vikenda odigrao svoju poslednju utakmicu za Parižane.

Naime, nakon suspenzije koju je dobio od kluba sa Parka Prinčeva, pa onda i protesta navijača Mesi je odlučio da neće ponovo zaigrati za Svece, čak ni nakon što suspenzija istekne.

Podsetimo, Lionel Mesi je nakon poraza njegove ekipe od Lorijena (3-1) napustio zemlju jer je mislio da ima dva dana odmora. Ipak, pariski klub je posle nove blamaže obavestio igrače da sutra moraju da se pojave na treningu, što Argentinac nije poslušao.

To je dovelo do suspenzije za Mesija, protesta navijača, ali i jačih mera bezbednosti oko klupskih prostorija. Iz tih razloga, aktuelnom svetskom prvaku se ne vraća u Grad Svetlosti, javlja Lekip.

Nastavljaju se spekulacije oko budućnost najboljeg igrača sveta. Najviše se pominje povratak u Barselonu, ali za to bi bilo neohodno da Mesi prihvati značajno manju platu nego što je primao u PSŽ-u.

Klubovi iz MLS lige su takođe zainteresovani, dok je na kartama i prelazak u Saudijsku Arabiju, a oba poteza bi mu zagarantovala nasvakidašnja primanja za jednog fudbalera.

Mesi je za PSŽ odigrao 71 meč, postigao 31 gol i upisao 34 asistenciju.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

4 Komentara

    On je i ovako pred završetkom karijere, sad je važno da se finansijski obezbedi

    Ako želi da igra u evropi prihvatiće Barselonu i manju platu, a ako mu je novac važan otići će kod Arapa

    Apsolutno ocekivano ,posle svega sto su mu pripremili,prelila se casa zuci!!!!!

    U Barsu nek dodje to bi bilo najbolje

Postavi odgovor