Mesi definitivno presekao - Argentinac napušta PSŽ i ostaje kratak za 200.000.000 evra!

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi je definitivno odlučio da napusti Park prinčeva i tako ostane kratak za ogromnih 200.000.000 evra.

Ugledni francuski list “Lekip” je danas izneo vest na naslovnoj strani koja tvrdi da se Mesi i Pari sen Žermen definitivno rastaju.

Magični Argentinac će napustiti Svece kao slobodan igrač, pošto ne želi da iskoristi opciju produžetka ugovora. Mesi je na leto 2021. godine potpisao ugovor sa PSŽ-om na dve godine sa opcijom produžetka na još jednu, ali on ne želi da prolongira svoj boravak u prestonici Francuske, dok ni bogati vlasnici pariskog kluba nemaju nameru da ga zadrže.

Meridian ima najbolje kvote

To znači da će Argentinac ostati bez skoro 200 miliona evra na ime bonusa, piše Lekip. Tačnije – 193 miliona evra!

Kako? Evo ovako:

Mesijev ugovor sa PSŽ vredeo je 41 milion evra po sezoni, što je trenutno najveća plata iza Kristijana Ronalda i Kilijana Mbapea. A značajnije od plate je bonus koji je garantovao Argentincu dodatnih 78 miliona evra ukoliko aktivira treću godinu iz ugovora u Parizu, kao i bonus od čak 115 miliona evra ako potpiše novi ugovor makar do 2025. godine.

Ipak, nema sumnje da sedmostrukom osvajaču Zlatne već stižu bogate ponude. Njemu je navodno prioritet povratak u Barselonu, ali je taj transfer komplikovan zbog finansijskih problema u kojima se nalazi katalonski gigant.

Mesi se često dovoodi u vezu i sa prelaskom u MLS ligu, koja je pripremila lucidnu ponudu za 36-godišnjeg Argentinca.

Bonus video:

2 Komentara

    Ovakve odluke imaju debele razloge,koje samo Mesi zna!!!

    Pa najrealnije je da ode u MLs posle svega ima on i godina ..

Postavi odgovor