Predsednik Lacija: Istina je, stigla je ponuda – Sergej će odlučiti

3
Sergej Milinković-Savić-Lacio-Lotito
(FOTO: Guliver images)

Predsednik Lacija, Klaudio Lotito prokomentarisao je glasine da će Sergej Milinković-Savić uskoro napustiti nebesko-plave i pridružiti se saudijskom Al Hilalu.

Iako se proteklih godina konstantno dovodio u vezu sa velikanima širom Evrope, SMS nikada nije dobio zeleno svetlo od prvog čoveka Lacija da napravi korak dalje u karijeri.

Ipak, srpski vezista nikada nije bio blizu odlasku iz “Večnog grada” kao sada. Ovoga puta mu na put neće stati Lotito, s obzriom na to da je Sergeju ostalo samo godinu dana na važećem ugovoru sa Rimljanima.

Prema izveštajima italijanske “Republike”, čelnici Lacija su usmeno prihvatili ponudu Al-Hilala od 40 miliona evra. Lotito to poriče.

„Ne znam ništa o tome, niti mi je poznato da je bilo šta dogovoreno. Možda vi znate bolje od mene? Ja nisam ništa potpisao“, rekao je Lotito danas.

Ipak, priznaje da je na adresu nebesko-plavih stigla primamljiva ponuda.

„U dobrim sam odnosima sa njim, ali je on taj koji na kraju odlučuje o svom životu. Imam sa njim normalan dogovor da može da ode ako dođe dobra ponuda. Ponuda koja je stigla je nešto manja od 50.000.000 evra“, poručio je Klaudio Lotito i zaključio:

„Dok je igrač Lacija, računamo na njega i očekujemo ga na pripremama. Kada to više ne bude, nećemo dovoditi u pitanje njegov izbor“.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime