Modrić u suzama: Nama se nikada ništa nije poklopilo, videću da li je vreme za oproštaj

Fudbaleri Hrvatske nalaze se pred eliminacijom u grupnoj fazi EURA. U 98. minutu Matija Zakanji pogodio je za konačnih 1:1, Italijanima doneo plasman u narednu fazu, a Hrvatima ostavio tračak nade da će spletom okolnosti kao jedan od četiri najbolja trećeplasirana sastava pronaći put do nokaut etape.

Po završetku susreta za HRT govorio je lider tima, Luka Modrić.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

“Ne znam šta dam vam kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Šta je, tu je. Ne znam gde je sudija našao osam minuta nadoknade. Ako već padaš, onda padni ovako. Nije neka uteha. Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su iza nas. Uvek su tu, hvala im. Žao nam je što nismo pobedili da odemo dalje. Teoretski imamo šanse za prolazak, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95. minutu, sad u 98. minutu primamo gol. Videću da li je vreme za oproštaj, nije sad trenutak za priču o tome”, kazao je Modrić i nastavio:

“Voleo bih da mogu večno da igram, ali sigurno će doći trenutak kada ću morati da prestanem. Nastaviću, ne znam još koliko. Stresno je. Borili smo se do kraja kao lavovi. Teško je pronaći reči kojima bi opisao svoje trenutno stanje, stanje celog tima. Zaslužili smo više. Dali smo sve za
Hrvatsku”, zaključio je kapiten Hrvatske.

Bonus video:

6 Komentara

  Po Modriću ispada da sudije nisu bile fer prema njima, ma naravno, i mi treba u to da poverujemo. Mislim da je njemu vreme da se povuče iz reprezentacije.

  Cuj ovoga sta izjavi!Pa vi vise dobili utakmica ne srecu nego polovine reprezentacija!

  Ako je neko imao srece ovih zadnjih par godina to je Hrvatska

  Hahahaha pa ako se nekom poklapalo stalno to se poklapalo vama!

  Koliko su se puta provlacili ne znam kako moze da kaže da im se nikad nista ne poklopi i juče su slicsjno dali gol tako su gs i primili

  Iskreno njega mi je najviše žao, nadam se da će doneti dugo očekivanu odluku pa da ga oči naše više nikada ne vide

Postavi odgovor