Mađari su Nemcima trn u stopalu

Vreme je za početak drugog kruga grupne faze Evropskog prvenstva. Jedna od utakmica koja je na programu šestog dana je između Nemačke i Mađarske.

Panceri su furiozno počeli takmičenje koje organizuju i bili su ubedljivi na startu protiv Škotske, dok su naši severni susedi prikazali bledu partiju, na videlo je izašlo i iskustvo Švajcarske, pa su ih Sajdžije nadmudrile bez većih problema.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Videli smo kakav ofanzivan potencijal poseduje četa Julijana Nagelsamana, sa sve Vircom i Musijalom, koji će narednih deceniju biti nosioci reprezentacije. Škoti nisu znali odakle im preti veća opasnost, pa je jasno koliko težak posao čeka Mađare.

Takođe, ukoliko bi doživeli ubedljiv poraz, praktično bi mogli da počnu da pakuju kofere, pošto je pitanje koliko je realno da u poslednjem kolu ostvare ubedljiv trijumf protiv Škotske. Ali, sa druge strane, donekle tradicija u poslednje vreme ide naruku.

Naime, Nemačka je poslednji put trijumfovala 2016. godine u međusobnim duelima, doduše u prijateljskom susretu, dok je u poslednja tri bilans sledeći – jedan trijumf Mađara i dva remija.

Meridian ti nudi najbolje kvote za Evropsko prvenstvo!

Od toga je jedan nerešen rezultat ostvaren na prethodnom Evropskom prvenstvu, i tada su obe selekcije bile u istoj grupi, a susrele su se i u Ligi nacija, kada je ekipa Marka Rosija slavila na stadionu Lajpciga.

Pokušaće Nemci da prekinu negativan niz i da trijumfom obezbede plasman u osminu finala, te nastave put ka trofeju, koji će biti dodatno slađi ako ga osvoje u svom dvorištu. Mađari će probati da ostanu u igri i pomrse račune velikom favoritu, a za to će im trebati da pruže makar duplo bolju partiju od one protiv Švajcarske.

18.00: (1,30) Nemačka (6,00) Mađarska (9,60)

Pokazala je Mađarska da ume da iznenadi evropske ale u prošlosti, te ćemo videti da li je i sada spremna da to ponovi…

Bonus video:

2 Komentara

    Nemci sad imaju mnogo bolji sastav i mnogo su jaci od Madjara očekujem danas rutinski pobedu

    Ovde Madjari po mojoj proceni mogu do iznenađenja

Postavi odgovor