Makabi čeka u redu zbog Baraka Bahara

Neočekivan poraz se prethodne večeri desio u Tel Avivu. Makabi je doživeo neupseh u Kupu, pošto je na svom terenu nakon produžetaka poražen od Makabija iz Petah Tikve rezultatom 4:2.

Izraelcima nije dugo trebalo da pronažu krivca – streteg ekipe iz Tel Aviva Robi Kin se našao na udaru i već se uveliko priča o smeni. Senzacionalan poraz je uticao da status Irca bude uzdrman. Izraelski mediji su odmah lansirali priču o nasledniku. Kao prvi i za sada jednini kanditat da zameni Kina se pominje Barak Bahar!

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ynet piše da ukoliko bivši strateg Zvezde odbije reprezentantaciju Izraela, da će Makabi odmah reagovati.

Kinu se zameraju neuspesi u Evropi i eliminacija od Olimpijakosa, kao i ispadanje iz Kupa. Zato će dobro ispratiti šta će se dešavati u Savezu, odnosno da li će Bahar postati selektor Izreala.

Podsetimo, Bahar je sa mnogo uspeha radio u Izrealu, gde je čak šest puta bio prvak. Tri puta sa Hapoelom i isto toliko puta sa Makabijem iz Haife.

Bonus video:

3 Komentara

    Bahar je trener koji moze samo Izraelce da vodi,i treba da ga angazuju

    On samo u Makabiju moze da radi i nigde vise da budemo iskreni!

    Tužno je komentarisati čoveka koji je unazadio naš fudbal i idalje radi na tome, želim mu da se podigne u Makabiju i ispravlja svoje greske, samo sto dalje od nas

Postavi odgovor