Tristan se poverio Janisu, razmišlja da igra za Grčku

Ostvario je Tristan Vukčević veliku želju usred sezone i zaigrao u NBA, a kako vreme odmiče dobija i sve više prostora u Vašington Vizardsima. Sinoć je odigrao najbolji meč otkako je stigao u glavni grad SAD, a nakon 14 poena i sedam skokova u iznenađujućoj pobedi nad Milvoki Baksima, poverio se Janisu Adetokunbu – razmišlja da nastupa za Grčku.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

“Prišao mi je i rekao da je Grk. Iznenađen sam što mi se obratio na grčkom. Pričali smo, igrao je u Grčkoj nekoliko godina, razmišlja i da se priključi državnom timu”, otkrio je dvostruki MVP.

Vukčević je bio viđen u reprezentaciji Srbije. Selektor Svetislav Pešić je čak istakao da nije bio sa Orlovima u februaru jer prema FIBA pravilima nije mogao dok ne napuni 21 godinu. Pre nešto manje od mesec dana (11. marta) je i taj uslov ispunio, ali sada je veliko pitanje za koju zastavu će se Tristan odlučiti.

Atinski okršaj pripao Tristanu: Vukčevićev rekord za pobedu nad Adetokunbom

Sin Dušana Vukčevića pored srpskog ima i grčki i švedski pasoš, očekivalo se da zaigra za našu reprezentaciju, ali prema Adetokunbovim rečima, promenio je ploču.

“Bio bi dobro pojačanje za nas. Igrao je veoma dobro večeras. Može da pogodi trojku, napada driblingom. Ima veliko iskustvo, igrao je kratko i u Grčkoj, pa u Partizanu. Definitivno može da pomogne Vizardsima, ali i grčkoj reprezentaciji”, dodao je grčki reprezentativac koji bi u doskorašnjem košarkašu Partizana mogao da dobije novog saigrača u državom timu.

Bonus video:

3 Komentara

    Izdade mali Karija i Srbiju…strasnoo

    On ne moze da igra za Zamzibar a kamoli za Grcku hahaha

    Nema sumnje da bi Tristan bio značajan za srpsku reprezentaciju, trenutno pokazuje ogroman učinak na terenu, ali na njemu je da odluči, gde god da ode doprineće timu i igri reprezentacije.

Postavi odgovor