Milojević: "Igrači da promene govor tela, igraju u najboljem klubu u Srbiji"

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević odgovarao je na pitanja novinara pred duel sa Voždovcem u 21. kolu Superlige Srbije.

Strateg Zvezde je najpre istakao da je teško igrati na podlozi na “Krovu”.

“Teško je ući u presing, teško je oduzeti loptu, ako je prvi dodir dobar, ali fudbal je fudbal i igralo se i na gorim terenima. Nisam ljubitelj veštačke podloge, iako sam puno puta igrao na njima sa svojim ekipama, ali bolje i takav teren koji je ravan, nego loš travnati. Nije nam to problem, kako nama, tako i njima, iako su se oni više navikli, ali mi smo odradili par treninga na našem terenu sa veštačkom travom i mislim da će nam to dosta značiti”, rekao je Milojević.

Upitan od potencijalnim promenama u sastavu u odnosu na duel sa Vojvodinom ostao je zagonetan.

“Ne bih otkrivao to dan pre utakmice, ali postoji mogućnost da vidimo promene na terenu. Možda od početka, možda u toku utakmice, a pozvao bih navijače da dođu, pa da vide”.

“Verujem u izbor startne postave sa te utakmice. Možda dođe do malih promena, ali mislim da izbor nije diskutabilan, jer smo bili bolji u svim segmentima igre. Fudbal se igra zbog golova, u tome moramo da budemo bolji sutra, svesni smo toga, ali smo radili na tome i imamo priliku da pokažemo to protiv Voždovca. Ako budemo radili ono što treba, neće biti problema”.

Ističe Milojević i da je tokom nedelje obavio razgovor sa igračima čijom partijom nije bio zadovoljan na prolećnoj premijeri.

“Želeo bih da promene govor tela, da budu srećniji. Igraju u najboljem klubu u Srbiji, najbolja su ekipa poslednih pet godina, pet puta u Evropi i nema razloga da budu nesrećni, da osečaju pritisak i opterećenje. Želim maksimalan pristup i na treningu i na utakmici i to je ono što očekujem, a kada se to ispuni, nemam problem da preuzmem odgovornost”, zaključio je Milojević.

5 Komentara

    Kakvi su tereni širom Srbje veštačka trava na Krovu će im doći kao melem na ranu

    Jos jedan kiks i vec se drma titula,svasta ovde ima da bude do kraja prvenstva

    Treba igraci da se menjaju,oni nisu za Zvezdu!

    Milojevic je lose krenuo za sada,mozda i on neke stvari treba da promene

    Ti prijatelju treba struku da promenis

Postavi odgovor