Kako je Krunić pobedio pritisak: Partizanov golman dobio specijalne instrukcije pred debi

Doveo je tokom zime Partizan Miloša Krunića sa ciljem da u budućnosti zauzme mesto drugog čuvara mreže, jer na leto ističe ugovor Nemanji Stevanoviću i verovatno će promeniti sredinu, a upravo se on nalazio na toj poziciji prethodnih sezona.

Aleksandar Jovanović je zaradio suspenziju na utakmici u Surdulici, te je Krunić dobio priliku da debituje protiv Železničara. Nije uspeo da sačuva mrežu, ne svojom krivicom, ali se istakao sa nekoliko intervencija.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Pozitivna trema uvek postoji i to je ono što nosi svakoga od nas. Pre same utakmice sam u pripremi radio sa trenerom golmana – Jovšom (prim.aut – Nemanja Jovšić), kao i sa ostalim kolegama golmanima. Njihova podrška, kao i golmanska analiza umnogome su mi pomogle da se što bolje pripremim za meč“, naglašava Krunić i dodaje:

“Pored korisnih saveta, svi su se složili da samo treba da se opustim i uživam maksimalno u svakom momentu.“

Krunić je od onih golmana koji vole da pričaju tokom meča.

“Smatram da nam dobra komunikacija dosta olakšava posao na terenu. Volim da pričam, ponekad pomislim i da preterujem u tome, ali je možda bolje da „zadnju liniju“ pitate da li im to odgovara“, uz smeh kaže Krunić.

Pritisak je normalna stvar kada nosiš dres Partizana.

“Naša pozicija, sama po sebi, nosi veliku odgovornost. Navikli smo na to i za to smo se spremali. Lično se trudim da uvek ostanem mirne glave i fokusiran. Verujem u sebe, verujem u ono što radimo na treninzima, a naravno uz podršku saigrača, sve je dosta lakše.“

Bonus video:

4 Komentara

    Nije iskljuceno da bi mogao postati prvi odabir kada je branjenje gola Partizana u pitanju, nema velikih greska uigrava se i nosi se generalno dobro sa svim pritiscima

    Ako nastavi ovako bice mali fantasticno pojacanje u buducnosti!

    Svi su oni navikli da se nose sa pritiskom,to je sve normalno

    Mali je bio odlican na golu,nije imao nekih greski vielikih!

Postavi odgovor