Saudijci ponovo pomerili granice razuma - Murinjo postaje najplaćeniji trener u istoriji fudbala?

Erve Renar je napustio klupu reprezentacije Saudijske Arabije, a čelnici tamošnje federacije imaju novu, lucidnu ideju – Žoze Murinjo.

Nakon dovođenja Kristijana Ronalda i slanja astronomske ponude za Lionela Mesija, Saudijci su rešili da Posebnog učine najskupljim trenerom u istoriji fudbala.

Proslavljeni stručnjak je navodno, dobio ‘monstruoznu ponudu’ iz Saudijske Arabije vrednu 120 miliona evra za dve godine.

Ona je stigla iz političkog vrha te zemlje, koji je poručio Portugalcu da može da bira između selektorske pozicije, klupe Al Nasra, u kom igra Kristijano Ronaldo i Al Hilala, koji je poslao ponudu za Mesija.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Renar je ostavio odličan utisak sa reprezentacijom ove zemlje na Mundijalu i savladao Argentinu koja je kasnije osvojila Svetsko prvenstvo. Na klupi Al Nasra sedi Rudi Garsija ali se očekuje da će on otići na kraju sezone, dok Al Hilal vodi Ramon Dijaz, koga bi Saudijci bez problema oterali kada bi Murinjo dao zeleno svetlo.

Posebni navodno još uvek nije doneo odluku, ali nije ni rekao “ne” i to ne planira da učini dok ne sedne sa vlasnicima Rome i porazgovara o budućnosti. Prethodnih dana se dovodio u vezu i sa povratkom u Čelsi.

Bonus video:

2 Komentara

    Petrodolari cine cuda,polako ali sigurno Arapi ce dovesti sve najpoznatije iz sveta fudbala koje budu zeleli

    Ni sami ne znaju koliko para imaju pa ih bahato troše kako bi pokazali svetu kolko su moćni a sve je to posledica kompleksa koji im je u genima nakon milenijumskog ugnjetavanja od strane drugih koji su se svojevremeno prema njihovim precima ophodili kao prema stanovnicima ove planete koji nisu dostoji da budu tu

Postavi odgovor