Muslin "udario" na Krstajića: Taj čovek za mene ne postoji

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 u trećm kolu kvalifikacija za EURO 2024. u Razgradu gostuje selekciji Bugarske, koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić.

Bugarski mediji su u najavi meča kontaktirali Slavoljuba Muslina. Iskusni stručnjak je vodio selekciju Srbije od maja 2016. do oktobra 2017. kada je smenjen iako je izborio plasman na SP u Rusiji.

Pomoćnik mu je bio upravo Mladen Krstajićkoji je ubrzo imenovan za novog selektora Srbije i vodio je na Mundijalu.

“Ne želim ništa da govorim o utakmici, o Srbiji, o Bugarskoj – Muslin je odmah rekao bugarskom novinaru, pa objasnio. – I to ne zbog vas, već zbog naših ljudi ovde, jer znate kako sam napustio reprezentaciju. Ne želim da komentarišem zbog Krstajića, koji je tada rekao da nije deo mog tima, a onda preuzeo tim… Pa, razumete me, neću da komentarišem ništa o utakmici u Razgradu” rekao je Muslin za „Tema sport“.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Zatim su u bugarskom mediju naglasili da je Muslin upitan za mišljenje o ovoj situaciji i čim je Krstajić postao selektor Bugarske, a tada je odgovorio da ta osoba za njega ne postoji.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Krstajić je BIO i OSTAO najobičnija jajara👎

    Pravi trener i patriota je Muslin.A ovi sto dodju sa strane su kao hijene.

    Ne bi trebali raniji sukobi i razmirice da budu stalni kamen spoticanja…Sport to mora da prevazidje!!!!

    Sa razlogom je ljut i ne želi da prokomentariše ko je pratio sva desavanja zna jasno o cemu Muslin govori sad i izdaji Krstajica

Postavi odgovor