Nagelsman uručuje otkaz Grejem Poteru?

Julijan Nagelsman, doskorašnji trener Bajerna iz Minhena mogao bi već na leto da se okuša u Premijer ligi na klupi Čelsija!

Fudbalski stručnjak neslavno je završio odiseju u Bundesligi.

Usled nešto slabijih partija u nemačkom šampionatu, Bavarci su rešili da uruče otkaz Nagelsmanu i na njegovo mesto dovedu bivšeg trenera Čelsija – Tomasa Tuhela.

Kako prenosi pouzdani “Skaj”, vrlo je moguće da ćemo videti trampu ova dva kluba kada su u pitanju treneri.

Nagelsman je trenutno prvi na listi želja londonskog kluba, koji polako gubi strpljenje za Grejema Potera koji nije opravdao očekivanja.

Prema daljem pisanju nemačkog lista Tod Boli želi da ukaže poverenju aktuelnom treneru do kraja sezone, uz to njegovoj potancijalnoj zameni takođe više odgovara da započne novi angažman na leto.

Pored Čelsija interesovanje za Nagelsmana pokazao je i gradski rival Totenhem, ali u ovom trenutku nemačkom strategu se više sviđa projekat “Plavaca”, koji je ujedno i finansijski isplativji.

U svakom slučaju konačan rasplet ćemo videti na leto.

Najbolje kvote samo u Meridianu!

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Vrlo je realno da se na leto zavrsi ta razmena trenera,i da Nagelsman dodje u Celsi,koga je nekad vodio uspesno Tomas Tuhel koji je sad preuzeo Bajern iz Minhena!!!

    I jedan i drugi klub otpuštaju svoje trenere jer su nezadovoljni učinkom i kako onda misle da će im ta rotacija doneti poboljšanje i popraviti stanje u klubu?

    Znači Čelsi i Bajern iz Minhena će u stvari samo da zamene trenere

    Ostaje Poter u Čelsiju samo da eliminše Real Madrid iz LŠ

    Nije prodao ni dan bez posla Nemac je brzo seo na klupu Chelsea videcemo kako će se snaći u Londonu nije on ni u Bayernu statistički bio los ali eto nisu zadovoljni

Postavi odgovor