Nordsjeland obara rekorde, a nema ko da ga gleda - trener se žali: Da li treba da igramo nedeljom u dva?

Mučio se Nordsjeland sa formom od izbacivanja Partizana iz kvalifikacija za Ligu konferencija, praktično nije trijumfovao od utakmice sa crno-belima, a onda je sav bes iskaljen na Ludogorecu – 7:1.

Ipak, neće moći dugo da je slavi, pošto ga za manje od 72 sata od završetka meča čeka duel u danskom šampionatu protiv Odenzea, čiji dres nosi srpski defanzivac Mihajlo Ivančević.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 14 časova, a trener Nordsjelanda Johanes Hof Torup se požalio na ovakav raspored i tretman.

“Možemo da igramo u ovom ritmu, ali je izuzetno teško. Pokušaćemo da rešimo to na najbolji način i da uvek imamo odmorne igrače. Potrebno je da i vi mediji malo podržite danske klubove u Evropi, ne moraju uvek da igraju nedeljom u 2”, rekao je trener Nordsjelanda.

Osim toga, Torup se dotakao i slabe posećenosti na utakmicama njegovom tima. Stadion u Farumu prima 9800 ljudi, a na meču protiv Ludogoreca je na tribinama bilo tačno 4069. Danski mediji ističu da i u pobedi protiv Partizana nije bilo mnogo više svedoka trijumfa od ove brojke.

“To je pitanje koje se ponavlja. Naravno da sanjam stadion od 20.000 mesta, ali to bi zahtevalo proširenje tribina. Ipak, razvijamo se u pravom smeru, kao i naša reprezentacija. Potrebno je vreme za neke stvari. Ne sumnjam da možemo da nastavimo sa ovakvim partijama, onda je pitanje vremena kada će doći još više ljudi. Za sada, radujem se sa onima koji dolaze da nas podržavaju”, naglasio je Torup.

Bonus video:

3 Komentara

  Nije tamo fudbal toliko popularan ali eto privuklo su pažnju svih svojim partijama

  Odgovori

  Izgleda da Danci nisu mnogo zainteresovani za fudbal kao nacija

  Odgovori

  Nordsjelandu ne treba stadion od 20000 mesta već publika koja će doći da napuni ovaj što imaju od 9000 mesta

  Odgovori

Postavi odgovor