NAVIJAČA NOTINGEMA STIGLA PRAVDA: Zatvorska kazna zbog napada na fudbalera! (VIDEO)

8
Bili Šarp-Šefild junajted
Naviča Notingema napao Šarpa! (FOTO: Guliver images)

Navijač Notingem Foresta osudjen je danas na zatvorsku kaznu od 24 nedelje zbog napada na fudbalera Šefild junajteda Bilija Šarpa po završetku utakmice u polufinalu baraža za plasman u Premijer ligu.

Navijač Robert Bigs, vlasnik sezonske karte za utakmice Notingem Foresta, utrčao je u teren posle utakmice u utorak uveče i glavom udario kapitena Šefild junajteda Šarpa, koji je stajao pored terena, pošto nije igrao zbog povrede. Šarp je dobio četiri šava i ranu na usni.

Bigs je priznao krivicu.

– Video klip dokazuje da ste trčali prema Biliju Šarpu i da ste izbegli ostale gledaoce kako biste došli do njega. Smatram da je to bio ciljani čin agresije, čak i ako nije bio s predumišljajem. Ovo je toliko ozbiljno, da se mora izreći zatvorska kazna. Udarili ste glavom Šarpa, koji je u to vreme gledao na drugu stranu i nije mogao nikako da izbegne napad – navela je sudija Grejs Leong.

https://twitter.com/brokenkingmusic/status/1526940860742606851

Tokom saslušanja, 30-godišnjem navijaču rečeno je da je odbačena posebna optužba za nedozvoljeni ulazak na teren. On se nije protivio zahtevu za zabranu odlaska na fudbalske utakmice.

Notingem Forest je već saopštio da će napadač na Šarpa biti kažnjen doživotnom zabranom dolaska na utakmice.

Incident se dogodio kada su navijači utrčali na teren, nakon što je Forest pobedio posle izvodjenja jedanaesteraca 5:4. U dvomeču polufinala bilo je nerešeno 3:3.

Protiv 30-godišnjeg navijača odbačena je posebna optužba za nedozvoljeni ulazak na teren. On se nije protivio zahtevu za zabranu odlaska na fudbalske utakmice.

JUNAJTED OSTAJE BEZ REPREZENTATIVCA: Van Bisaka zatražio odlazak – promene na leto?!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

 

8 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime