OBRADOVIĆ: Kod Miloševića nije dobro prošlo, a onda me pozvao Iliev (VIDEO)

Ivan Obradović je jedan od povratnika u Partizan. Sa defanzivcem crno-belih objavljen je i intervju na klupskom kanalu.

Između ostalog u razgovoru sa portparolkom Partizana Biljanom Obradović, opisao je kako je tekao povratak.

-Prvi kontakt je bio pre godinu i po dana. Tada sam bio u Anderlehtu, ali se tamo promenio trener i dobio sam priliku u drugom delu sezone. Prošlo leto sam dobio ponudu od Legije, odlučio sam se da idem. Ovog leta sam bio na granici, bio je neki kontakt sa moje strane, Kada sam došao kod Sava Miloševića, nije dobro prošlo.

Onda sam došao na “Teleoptik” i tu trenirao, kada je došao poziv od Ivice Ilieva. Rekao mi je: “Hej, gde si, hajde, vrati se”. Taj prvi razgovor nije prošao kako sam očekivao, a i oni. Ali, eto, na kraju se sve završilo dobro i srećan sam. Vratile su se lepe emocije. Moja moralna obaveza je da moram da pružim maksimum. Dete sam Partizana, osećam ovaj klub – objasnio je Obradović koji je često “kuburio” sa povredama.

-Nažalost, to je do genetike. Nije da sam ja neprofesionalac i neradnik. Borio sam se. Uvek sam išao od zvezda do dna. Uvek sam se vraćao. To govori da imam mentalitet, trudio sam se da ojačam i za mene nikada nema odustajanja – kazao je između osatlog Obradović koji je bio u Saragosi, Mehelenu, Anderlehtu i Legjii.

Crno-beli će nastaviti sezonu u Superligi Srbije 18. oktobra. Tada će na njihovom stadionu u Humskoj gostovati Crvena zvezda.

Prvotimci Partizana se oprobali u tekbolu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FK NOVI SAD | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #22

56 Komentara

    Teško da će i sad nešto bolje proći

    Nadam se da ce uspeti brzo da se uklopi u sastav partizana, pod hitno nam trebaju igrači koji će da nose partizan u nove pobede.

    Obradovic i Miljkovic su najveca pojacanja Partizana u ovom prelaznom roku.

    Ovaj transfer je pun pogodak Partizana….

    Nista Partizan nece napraviti…nista ni ove sezone.

Postavi odgovor