Romantičari vraćaju mobu u modu: Zajednička radna akcija fudbalera OFK Beograda

Početak nove sezone Prve lige Srbije protekao je u znaku plavo-belih boja. Čuveni beogradski gigant sa Omladinskog stadiona, OFK, krupnim koracima korača ka ekspresnom povratku u elitno društvo srpskog fudbala.

Uprkos činjenici da je odigrano tek šest rundi takmičenja, izabranici Sima Krunića izdvojili su se kao glavni kandidat za promociju u najviši rang. Popularni Romantičari sa Karaburme osvojili su 16 od mogućih 18 bodova i usamili su se na vrhu tabele.

Spoj mladosti i iskustva, brzine i tehničke potkovanosti, značajno je doprineo atraktivnoj igri OFK-a. Rezultati i stil nadmetanja sa protivnicima jasno govore o uigranosti, kao i atmosferi unutar redova kolektiva, ali pronašli su Beograđani još bolji način da demonstriraju kakvo zajedništvo, solidarnost i sloga krase njihovu ekipu.

Jedan od članova sastava počeo je izgradnju novog doma. Nakon ubedljivog trijumfa nad Novim Sadom u nedelju i svakodnevnih treninga na Karaburmi, fudbaleri su prvenstveno iz dobre volje iznedrili dodatnu snagu i energiju, te stigli na gradilište kako saigrača ne bi ostavili na cedilu.

Baš kao pod komandom Sima Krunića, svaki pojedinac je bez pogovora ispunjavao svoj deo zadatka. Probudili su Romantičari određenu dozu nostalgije u ljudima i podsetili na vremena kada je moba, pogotovo u seoskim predelima, bila svakodnevica.

Neretko su poznati klubovi, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, organizovali različite vrste druženja, ali bolja ideja za korisniji i zanimljiviji tim-bilding dugo nije viđena. Mešalice, merdevine i cement nisu pronašli adekvatno rešenje, kako bi zaustavili beogradski tim u spretnoj akciji.

6 Komentara

  I treba da budu promovisani u najviši rang jer su već sada pokazali najbolji kvalitet u svojoj ligi a bogami i bolje igraju od nekih klubova koje nećemo imenovati a koje su u našoj najjačoj ligi

  Zaista izvanredan primer zajedništva jednog tima, svaka im čast

  Slabo ih plaća Terzić pa se snalaze kakao znaju i umeju

  Ovo im je(igracima)i jedna vrsta treninga.

  Treba Ofka nasoj prvoj ligi,bas su klasa.

  Hahaha ovo je bas lepo,svaka cast na ideji.

Postavi odgovor