Cirkus kom se niko ne smeje - imamo novi rat Zemuna i OFK Beograda

OFK Beograd objavio je zvaničan dopis Fudbalskog kluba Zemun, u kome piše cena karata za duel te dve ekipe u okviru 29. kola Omladinske lige Beograda.

Zemun je domaćin i odradio je cenu od 5.000 dinara za gostujuće navijače, uz napomenu da moraju da kupe minimalno 200 ulaznikca.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Povodom toga, oglasio se i tim sa Karaburme na svom zvaničnom Instagram profilu.

“Cena ulaznice 5.000 dinara za duel omladinske lige između Zemuna i OFK Beograda?! Još jedan čin protiv fudbala, protiv sporta, protiv fer pleja, nista novo od FK Zemun…”, poručili su na zvaničnom profilu kluba sa Karaburme.

Nakon toga, usledio je odgovor iz Gornje Varoši.

“Ovo nema veze sa navijačima nego sa rukovodstvom fudbalskog kluba OFK Beograd, jer su zahtevali da jedna obična utakmica u drugom rangu takmičenja za omladince bude proglašena utakmicom visokog rizika valjda plašeći se za neku bezbednost njhovih igrača. Od kada postoji naš klub nikada se utakmica mlađih kategorija nisu proglašavale utakmicama visokog rizika. Ako nam sada zbog toga traže 70 pripadnika redarske službe, zaključavanje stadiona 24 h pre odigravanja utakmice šta mi treba još da ćutimo i kažemo dobrodošli besplatno na naš stadion i uživajte. Mi nismo prava adresa na koju su usmerene ove otrovne strelice u komentarima. Da nije bilo tih poziva na dizanje utakmice visokog rizika na stadion bi došli roditelji igrača i većina ljudi ne bi ni znala da se igra taj dan.”

Videćemo konačan epilog ovog “rata”, ali odnosi dva kluba su dodatno zategnuti, pogotovo ove sezone kada su se borili za viši rang, gde su “romantičari” savladali Zemun u odlučujućem duelu i na kraju su uspeli da se plasiraju u Prvu ligu Srbije.

Bonus video:

2 Komentara

    OFK Beograd ima dve mogućnosti kao rešenje ovoga ili da niko ne dođe na tu utakmicu ili da kupe minimum 200 karata po toj ceni od 5000 dinara

    Ovakva prepucavanja i prozivanja ne prikazuju srpski fudbal u dobrom svetlu stranim institucijama

Postavi odgovor