Partizan krenuo po štopera sa srpskim pasošem

Partizan trenutno ima trojicu štopera, tako da je svima jasno da uskoro mora da reaguje na tržištu i angažuje novog defanzivca.

Otišao je Igor Vujačić i time ostavio prazno mesto, što je nateralo sportski sektor crno-belih da krene u potragu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Igor Duljaj je objasnio kako klub intezivno radi na tome, a otkrio je da će najverovatnije stići štoper sa srpskim pasošem.

“To je problem, jer imamo tri štopera. Nemoguće je igrati sa tim brojem, tako da nam je prioritet dovođenje štopera. Borimo se za neke igrače, jurimo i trudima da u što kraćem roku oni dođu. Veliki dobitak za nas je što je liga odložena”, rekao je trener Partizana.

“Potreban je igrač koji poseduje srpski pasoš”

Pored defanzivca, crno-beli pod hitno moraju da dovedu i napadača.

“Devetka i štoper jesu prioritet. Imamo Nikolića, Baždara, Pavlovića koji je povređen. Postoje još neke varijante. Da malo sačekamo, da se ne izlećemo pre vremena. U dogovoru sa klubom ćemo videti šta nam je potrebno”.

Bonus video:

3 Komentara

    Polako se kompletiraju i dovesce sigurno sve sto im je potrebno,jer pametno i planski rade!!!!

    Mora se popuniti velika praznina koja je ostala kad je otisao Vujačić ..a tesko je navi igrača kao sto je on budimo realni

Postavi odgovor