TRENER FEJNORDA IZNENAĐEN DEFANZIVOM PARTIZANA: Mislili smo da će nas napasti od prvog minuta, ali to se nije desilo...

Trener Fejnorda, Džon de Volf, je prokomentarisao da ga je iznenadilo to što Partizan nije napadao njegovu ekipu od prvog minuta.

Najavio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević, da se neće predati, ali… Nismo mnogo toga videli od Partizana.

Posle pobede 5:2 u Beogradu, Fejnord je upisao još jedan trijumf i plasirao se u četvrtfinale Lige konferencija.

Mislili smo da će nas Partizan napasti na početku, izvršiti pritisak u prvih 25 minuta. A to se nije desilo. S druge strane, mi nismo morali da jurimo ništa. Na taj način smo mogli da upadnemo u zamku gostiju. Nismo, uprkos tome što smo znali koliko opasni mogu da budu prilikom promene poseda. Zato smo dugo držali na terenu najjači tim i ostvarili povoljan rezulat – rekao je De Volf, koji je na klupi menjao glavnog trenera Arnea Slota, nakon što je ovaj bio pozitivan na korona virus.

On je istakao da je Fejnord bio dominantan, naročito u prvom delu igre.

– U prvom poluvremenu nismo dozvolili Partizanu da nam šutne na gol. U završnici tog dela igre dali smo sjajan gol i u pauzi smo se dogovorili da u nastavku krenemo još jače kako bismo još koji put zatresli mrežu i dali sebi mogućnost da sačuvamo neke fudbalere za nedeljni derbi. Zaista smo uspeli u tome da povedemo 2:0, hteli da rotiramo, međutim, brzo smo primili gol, pa je taj plan pao u vodu.

Fejnord je zasluženo stigao do četvrtfinala.

– Odradili smo posao kako smo želeli. Ako u 180 minuta date osam golova onda je to sjajno. Naš plan je u potpunosti uspeo. Hteli smo da stavimo crno-bele pod pritisak, iako nismo igrali maksimalnim intenzitetom. S druge strane, Partizan nas nije napao, tako da smo gledali maltene šahovsku partiju – dodao je De Volf.

DA LI JE POSLUŠAO MENE ILI LJUDE OKO SEBE… Šta Piksi misli o Vlahovićevom transferu u Juventus?

OBAVEZNO POGLEDAJ: PRAVE PRIČE JAKIH ŽENA: Andrea Stojadinov| EP02

 

2 Komentara

    Partizan nije bio u defanzivi,nego je davao samo maksimum od sebe….

    Pa da su se otvorili dobili bi bar 5 komada nemaju napad da mogu da urade ništa značajno svestan je toga Stanojevic

Postavi odgovor