TOTALNI REMONT U PARTIZANU: Marković ide, Miletić hoće inostranstvo, Jojić napušta klub zbog navijača!?

Partizan je startovao pripreme bez Lazara Markovića, a po svemu sudeći – kapiten neće ni ostati u klubu.

Ilija Stolica je, prema pisanju domaćih medija, bio zainteresovan da Marković ostane u klubu, ali fudbaler nije pristao na to.

Marković je to odbio i napustiće Humsku kao slobodan igrač, a gleda ka Kataru odakle ima finansijski mnogo izdašniju ponudu, prenosi “Telegraf”.

Kao što je Meridian ranije najavio, isti slučaj je i sa Milošem Jojićem, s tim da je za njega odlučeno da ode iz razloga jer je probudio veliko nezadovoljstvo navijača u prolećnom delu prethodne sezone.

Takođe se navodi i da je Nemanja Miletić zainteresovan da se oproba u inostranstvu, a ispisnicu su dobili i Ivan Obradović, Rajko Brežančić i Bojan Ostojić koji se oprostio od kluba, a takođe će otići i Aleksandar Miljković.

Deo tima najverovatnije više neće biti ni Milan Smiljanić, kome je bilo ponuđeno da bude jedan od trenera, ali on sebe još uvek ne vidi kao trenera, već želi da nastavi igračku karijeru.

Jedini koji će dobiti novi ugovor i ostati u Partizanu jeste rezervni golman Milan Lukač, koji će potpisati na godinu dana.

PREOKRET U ŠPANIJI: Jović odlazi zbog Srbije, bira između dva kluba!?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zvezda otišla na pripreme | TERZIĆ I STANKOVIĆ najavili pojačanja

 

3 Komentara

    kakav remont ovo zvuči kao da pacovi napuštaju brod koji tone

    Tako i treba i Jojić i Markovic da odu i da sr dovedu bolji na njihovim pozicijama

    Nije trebao Jojić ni da se vraća u klub

Postavi odgovor